• Tel: +31 (0)168 476 144

Laat je bannercampagne vliegen en vlieg zelf mee.

Ballonvaart cadeau bij je bannerbestelling!

Ballonvaart cadeau bij je bannerbestelling!

Wil je een bannercampagne met een torenhoge conversie? Die je winstcijfers een enorme boost geeft? Het gebruik van goede banners draagt daar zeker aan bij. Wij helpen je met onze kennis en ervaring. Onze bannerstudio maakt dynamische banners, retargeting banners, Google bannersets en veel meer. En bestel je jouw bannerset voor 1 september, dan geef je niet alleen jouw bannercampagne een vliegende start, maar mag je zelf ook mee de lucht in. Bij je bestelling van een IAB bannerset met een minimale waarde van € 500,- geven wij namelijk een ballonvaart cadeau.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Bestel je bannerset voor vrijdag 1 september 2017 en vermeld bij je bestelling de code BALLONVAART 2017. Of maak gebruik van het contactformulier op deze pagina.

Actievoorwaarden:

We zijn niet zo van de regeltjes (vrijheid, blijheid), maar we willen wel graag duidelijk zijn. Daarom hierbij toch wat zaken om op te letten:

  • De actie loopt tot en met donderdag 31 augustus 2017, 23:59 uur. Voor deze datum moet je bannerbestelling bij ons binnen zijn;
  • De minimale orderwaarde van je bannerbestelling is € 500,-;
  • Je ontvangt van ons een cadeaukaart die je recht geeft op een ballonvaart voor 1 persoon. Maximaal 1 ballonvaartcadeaukaart per klant;
  • Met deze cadeaukaart kan je zelf kiezen op welke datum en tijd je een ballonvaart wilt maken. Je kunt kiezen uit een aantal opstijglocaties, maar je moet dus wel zelf boeken;
  • Jouw persoonlijke gegevens houden we voor ons zelf. We zullen deze natuurlijk nooit doorverkopen, zo zijn we niet.

BANNERSET BESTELLEN? LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER

Lars Van Dijkman
(+31) 0168-476144

Ons werk spreekt voor zich

Medium rectangle: 300X250
Wide Skyscraper: 160X600
Large rectangle: 336X280
Leader board: 728X90
Vertical board: 300X600
Onze diensten

Beeldbewerking

Wij bieden hoogwaardige beeldbewerkingsdiensten, zoals vrijstaandmaken, kleurbewerkingen en beeldretouche. Wij werken razendsnel en pixelprecies.

Banners

HTML5 banners nodig? Wij maken banners die scoren! In alle soorten en IAB formaten. Dynamische banners, retargeting banners, Google bannersets en veel meer.

HTML5

Onze HTML5 studio biedt je prachtige mogelijkheden voor het maken van presentaties, animaties, explanimations, games en e-learning applicaties.

DTP

Bij onze DTP-afdeling kan je terecht voor de (gridmatige) opmaak van magazines, catalogi, interactieve PDF brochures en HTML5 magazines.

3D

Je product fotorealistisch weergeven in 3D? Op zoek naar een sprekende 3D karakteranimatie? Onze 3D specialisten voegen graag een extra dimensie toe aan je ontwerp.

PHP/.Net

Flexibele programmeercapaciteit nodig? Ook voor het bouwen van webapplicaties in PHP, .Net of Javascript kan je bij ons terecht.

Recente Projecten