ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Lees hier enkele reviews van onze klanten

Onze klanten waarderen de combinatie van kwaliteit, betrokkenheid, snelheid en vriendelijke uurtarieven.

“Grafi Offshore schiet mij altijd te binnen als ik een grote klus heb waarin veel retoucheerwerk moet gebeuren. Retoucheren beschouw ik niet als mijn grootste talent. En daarin heb ik een perfecte partner gevonden in Grafi Offshore en de studio in Nepal.”

Sebastiaan Hanekroot

“Het is altijd fijn om samen te werken met een partner die meedenkt in oplossingen in plaats van problemen. We hebben in korte tijd een mooi project met goed resultaat afgerond.”

Maurice van Kouwenhoven

“Wij zijn zeer tevreden over de gigantische flexibiliteit van GO! Grafi Offshore. Daarnaast waren we blij verrast dat GO! Grafi Offshore zeer goed met ons meedacht en zelf met suggesties en oplossingen kwam. Ook zijn we zeer te spreken over de projectcommunicatie.”

logo Noordhoff
Kees Bonting

“Bedankt voor alle snelle hulp de afgelopen weken. Zonder deze uitstekende service hadden we nu niet overal zo uitgebreid kunnen staan!”

logo Philips
Marjolijn van Dingenen, Online Trade Marketing Manager Benelux

“De communicatie verloopt heel goed. Een half woord is genoeg. Er wordt goed doorgevraagd, aanpassingen worden meteen doorgevoerd en de banners worden snel opgeleverd. Wij hebben vaak te maken met deadlines en dan is het fijn dat er snel geschakeld kan worden. Ook wordt er goed met ons meegedacht. Het hele proces verloopt prima, wij zijn erg tevreden!”

logo Electrolux
Rosalie Buijel, Customer Activation Officer

“Wij zijn super tevreden over de snelheid, de communicatie, de kwaliteit en de manier waarop we beelden kunnen aanleveren. Beelden die we op de ftp zetten, komen meestal binnen 1 dag terug. Die snelle teruglevering is heel fijn!”

logo PTMD
Antoinette Dekker, Purchase Assistant

“I would like to thank the entire Grafi Offshore team for making this application a success. Thank you for all your efforts and patience!”

logo Bralirwa
Sheila Ingabire

“Dat is snel! Het ziet er goed uit!”

logo SPAR
Richard Beukeboom, Manager e-Commerce

“Grafi Offshore handelt altijd bijzonder snel, flexibel en vriendelijk”

logo Vriendenloterij
Michiel Dijkstra, Online marketeer

“De samenwerking verliep zeer prettig. GO! Grafi Offshore werkt snel en secuur. Wij werden compleet ontzorgd!”

logo Young Capital
Sonja Hartgring, Manager Marketing en Communicatie