FLASH HTML5 CONVERSIE

Conversie van Flash naar HTML5

Flash wordt niet meer ondersteund door Adobe. Het wordt nu steeds lastiger voor gebruikers om Flash content te kunnen bekijken. Bestanden omzetten van Flash naar HTML5? Wij doen het graag voor je. Of het nu gaat om lesmateriaal, animaties, banners, games of andere applicaties. Wij werken snel en professioneel!

Wat is Flash eigenlijk?

Flash is een multimedia technologie die in het verleden veel gebruikt werd voor het maken van animaties, webvideo’s en webapplicaties. Ook in de onderwijswereld werd (en wordt) het veel gebruikt voor digitaal lesmateriaal. Flash wordt echter steeds verder uitgefaseerd en wordt binnenkort niet meer ondersteund door browsers.

Wat is HTML5?

HTML5 is één van de basistechnologieën van het internet. Het is een soort opmaaktaal voor het structureren en presenteren van online content.  HTML5 biedt prachtige mogelijkheden voor het maken van presentaties, animaties, games, banners, explanimations, digitale magazines en digitale leermiddelen. De mogelijkheden zijn eindeloos: video en geluid integreren, selectiemogelijkheden toevoegen, menu-items creëren, animaties realiseren bij enkel een mouse-over beweging en nog veel meer. HTML5 is geen software die apart geïnstalleerd dient te worden en het mooie is dat de HTML5 standaard nog steeds wordt doorontwikkeld en elke dag beter wordt.

Flash bestanden omzetten naar HTML5

Onze studio heeft veel ervaring met het produceren van bestanden of applicaties in HTML5. Door onze brede grafische expertise, zijn we sterk crossmediaal inzetbaar. Wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van onze klanten. Ook over onze flexibiliteit en snelheid in levering zijn zij zeer tevreden. Lees hier hoe wij voor Noordhoff uitgevers duizenden assets van Flash naar HTML5 hebben omgezet.

Waarom zou ik mijn Flashbestanden omzetten naar HTML5?

Vanaf 31 december 2020 is Adobe gestopt met de ondersteuning van Flash. Ook steeds meer browsers blokkeren Flash content. Het wordt dus steeds lastiger voor gebruikers om Flash content te kunnen bekijken. Je bestanden converteren naar HTML5 lost dit probleem op.

Gebruiken jullie een conversietool om de Flash om te zetten?

Nee, dat doen wij niet. Er bestaan wel conversietools, om Flash bestanden naar HTML5 om te zetten. Deze gebruiken wij niet omdat:

  • deze tools geen complexe functionaliteit aankunnen
  • de kwaliteit van de output is nooit optimaal wanneer je conversietools gebruikt
  • het is ingewikkeld om automatisch geconverteerde software te updaten
  • automatische conversietools kosten vaak veel geld

Kunnen julle alle Flash bestanden één-op-één overzetten naar HTML5?

We zullen niet zeggen dat altijd alles 1-op-1 kan worden overgezet, maar het meeste wel. Wanneer we er tegenaan lopen dat je bestanden niet exact geconverteerd kunnen worden, geven we dit vantevoren aan en denken met je mee.

Kunnen jullie ook functionele wijzigingen doorvoeren?

Jazeker. Geef aan wat je wensen zijn, dan overleggen we met je wat de mogellijkheden zijn. We hebben een team aan HTML5 experts zitten, die enorm veel kennis hebben van alle mogelijkheden. Daar komen we samen vast wel uit.

Wat kost het omzetten van Flash naar HTML5?

Voor het omzetten van Flash naar HTML5 werken wij met een uurtarief. Bekijk hier onze tarieven.

Meer weten?

Neem contact met ons op: +31 (0)168 476 144

Voorbeelden

Flash-HTML5 conversie Noordhoff

Flash HTML5 conversie voor Noordhoff

Huiswerkplatform Bingel

e-learning applicatie Bingel huiswerkplatform

IT ontwikkeling voor JUSTIS

Vraag direct een offerte aan

Upload je bestanden en ontvang een prijsopgave op maat. Wij nemen snel contact met je op.

Bekijk enkele

PROJECTEN

Famas lamp

Webbased Facility Management Systeem voor FAMAS

Overig
Justis screenshot website

IT ontwikkeling voor JUSTIS

Overig
Tooter app

Tooter App voor iOS en Android

Overig
bralirwa sales app

Sales App voor Bralirwa/Heineken

Overig