OVERIGE DIENSTEN

Programmeur nodig?

Iedereen heeft wel eens programmeercapaciteit nodig. Of dit nu is voor het bouwen van eenvoudige webformulieren, het ontwikkelen van een app, of het bouwen van een compleet huiswerkplatform in PHP, .Net of JavaScript. Via onze dienst Virtuele Detachering leveren wij programmeurs, zoals PHP en .Net specialisten, die op afstand aan jouw project werken. Je stuurt zelf onze programmeurs aan. Indien gewenst, ondersteunen wij je met projectmanagementsoftware.

Virtuele detachering is geschikt voor iedereen die inhoudelijke programmeerkennis heeft en operationeel een project kan aansturen.

Ga naar de website van Virtuele Detachering of neem direct contact met ons op: 0168-476 144

 

Pixelprecies van PSD naar (X)HTML/CSS

Via HTML Slicing zetten wij grafische bestanden (.PSD, .INDD, etc.) pixelperfect om naar state-of-the-art webtechnologie met (X)HTML en CSS. Dé oplossing voor (freelance) webdesigners en webdesignbureaus die geen tijd of geen zin meer hebben om te slicen. Voor reclamebureaus en softwareontwikkelaars die zich liever richten op hun core business. Voor grafisch vormgevers die liever creatief bezig zijn en programmeurs die liever programmeren. Eigenlijk voor iedereen die begrijpt dat je (X)HTML/CSS werk beter kan uitbesteden aan echte specialisten, die ook nog eens voordelig zijn!

Ga direct naar de website van HTML Slicing en upload je ontwerp.

 

Banaunu brengt design tot leven

Banaunu is een online prototyping dienst waarin designers eenvoudig hun ontwerp kunnen omzetten in een interactief prototype, dat duidelijk demonstreert hoe het ontwerp in de praktijk werkt. De gebruikerservaring kan in een vroeg stadium worden getest en de designer krijgt meer controle over het hele proces. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook geld.

In Banaunu kiest de designer een platform (iPhone, Android phone, etc). Vervolgens uploadt hij zijn visuals, teksten, audio en video, voegt deze samen tot een interactief en geanimeerd prototype en deelt het resultaat met de opdrachtgever. Banaunu neemt een groot deel van de front end development uit handen. De designer heeft meer controle over het proces, ziet direct hoe zijn design zich gedraagt in een live omgeving en kan daardoor snel bijsturen. Ook biedt Banaunu de mogelijkheid om een project te downloaden als een stand alone HTML5 product. Dit kan dan gekoppeld worden aan een website, of gebruikt worden voor presentatiedoeleinden.

Vraag direct een offerte aan

Upload je bestanden en ontvang een prijsopgave op maat. Wij nemen snel contact met je op.

Bekijk enkele

PROJECTEN

Menu