OVERIGE DIENSTEN

Dé online tool voor interactieve lessen, video’s en animaties

LesLinq is dé tool om statische content om te zetten in een interactieve beleving. Geef je content een sparkle en maak zelf interactieve lessen, video’s en animaties. Ideaal voor digitaal lesmateriaal, e-learnings en onboarding. Geef je e-learnings een boost en verhoog het leerrendement!

Ga naar de website van LesLinq.

Programmeur nodig?

Iedereen heeft wel eens programmeercapaciteit nodig. Of dit nu is voor het bouwen van eenvoudige webformulieren, het ontwikkelen van een app, of het bouwen van een compleet huiswerkplatform in PHP, .Net of JavaScript. Via onze dienst Virtuele Detachering leveren wij programmeurs, zoals PHP en .Net specialisten, die op afstand aan jouw project werken. Je stuurt zelf onze programmeurs aan. Indien gewenst, ondersteunen wij je met projectmanagementsoftware.

Virtuele detachering is geschikt voor iedereen die inhoudelijke programmeerkennis heeft en operationeel een project kan aansturen.

Ga naar de website van Virtuele Detachering of neem direct contact met ons op: 0168-476 144

Pixelprecies van PSD naar (X)HTML/CSS

Via HTML Slicing zetten wij grafische bestanden (.PSD, .INDD, etc.) pixelperfect om naar state-of-the-art webtechnologie met (X)HTML en CSS. Dé oplossing voor (freelance) webdesigners en webdesignbureaus die geen tijd of geen zin meer hebben om te slicen. Voor reclamebureaus en softwareontwikkelaars die zich liever richten op hun core business. Voor grafisch vormgevers die liever creatief bezig zijn en programmeurs die liever programmeren. Eigenlijk voor iedereen die begrijpt dat je (X)HTML/CSS werk beter kan uitbesteden aan echte specialisten, die ook nog eens voordelig zijn!

Ga direct naar de website van HTML Slicing en upload je ontwerp.

Vraag direct een offerte aan

Upload je bestanden en ontvang een prijsopgave op maat. Wij nemen snel contact met je op.

Bekijk enkele

PROJECTEN

visualisatie afhaalrobot

Visualisaties van afhaalrobots voor medicijnen voor Pharmaservice24

Beeldbewerking