E-LEARNING

Realisatie van e-learning projecten

productie digitale leermiddelenDe markt voor e-learning is volop in ontwikkeling. De vraag naar digitaal lesmateriaal groeit, net als de behoefte aan uitwisseling van informatie. Educatieve uitgevers bewegen volop mee om aan de veranderende behoeften van de markt te voldoen en de kracht van technologie optimaal te benutten. Niet elke educatieve uitgever heeft echter de capaciteit en technische kennis in huis voor het uitvoeren van e-learning projecten. Het inschakelen van een externe partij kan dan een goede keuze zijn.

Technisch verlengstuk voor educatieve uitgevers

Al meer dan 15 jaar werkt GO! Grafi Offshore aan e-learning projecten voor uitgeverijen. In jargon zou je ons ook een EdTech bedrijf kunnen noemen. Wij werken als technisch verlengstuk voor de educatieve sector in Nederland en België. Wij zijn een productiestudio, wij creëren géén content. Op het gebied van e-learning zijn wij breed inzetbaar, zowel voor het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, als het beroepsonderwijs. Meerdere Nederlandse en Vlaamse uitgeverijen hebben ons al ingezet voor het maken van HTML5 tools, assets, digitale lesmiddelen, Leerling Management Systemen (LMS), complete huiswerkplatformen of voor het omzetten van Flash naar HTML5.

E-learning diensten

digitaal lesmateriaal icon

Productie van aantrekkelijke digitale leermiddelen, games en applicaties in HTML5

e-learning platformen icon

Bouwen van e-learning platformen met CMS, LMS en API-koppelingen

conversies icon

Eind 2020 wordt Flash NIET meer ondersteund. Wij zetten je Flashbestanden om naar HTML5.

lesllinq logo

Online lessen maken, delen en inzicht krijgen

overig e-learning icon

OVERIGE DIENSTEN

Ervaring en diversiteit

Onze kracht zit in onze ervaring en in de diversiteit van onze expertise. Mede door die diversiteit hebben wij tot nu eigenlijk nog nooit ‘nee’ hoeven zeggen tegen een opdracht. Ook mogen we met gepaste trots zeggen dat we inmiddels 15 jaar bestaan en nog met bijna met het gehele team van 15 jaar geleden werken.

Interesse?

Neem eens contact met ons op. Wij vertellen je graag meer wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van e-learning!

Vraag direct een offerte aan

Upload je bestanden en ontvang een prijsopgave op maat. Wij nemen snel contact met je op.

Bekijk enkele

PROJECTEN