HTML5 PRODUCTEN
EN DIENSTEN

HTML5: de kracht van bewegend beeld

HTML5 biedt prachtige mogelijkheden voor het maken van presentaties, animaties, games, banners, explanimations, digitale magazines en digitale leermiddelen. De mogelijkheden zijn eindeloos: video en geluid integreren, selectiemogelijkheden toevoegen, menu-items creëren, animaties realiseren bij enkel een mouse-over beweging en nog veel meer.

Educatieve applicaties in HTML5

In het onderwijs wordt steeds meer gebruik gemaakt van interactief, digitaal lesmateriaal. Onze studio maakt aantrekkelijk digitaal lesmateriaal, games en applicaties in HTML5. Voor meerdere Nederlandse en Vlaamse uitgeverijen hebben wij producten ontwikkeld.

Productie van HTML5 assets

Sinds 2008 helpen wij educatieve uitgeverijen met de productie van HTML5 assets voor ieder device. Of het nu gaat om drag en drops, memory, hotspots, luisterboeken, carrousels mindmaps of andere assets. Geanimeerd of statisch, complex of eenvoudig, met of zonder scores; wij maken het allemaal.

Conversie van Flash naar HTML5

Na jaren van populariteit is Flash nu toch echt aan het einde van haar levensfase. HTML5 blijkt een waardig opvolger. Animaties, banners, games, magazines, applicaties of een bestaande website van Flash omzetten naar HTML5? Ook dat doen wij graag voor je. Snel en professioneel!

Hoogwaardige kwaliteit HTML5

Door onze brede grafische expertise, zijn we sterk crossmediaal inzetbaar. Wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen van professionele opdrachtgevers uit o.a. de reclame-, media- en uitgeverijbranche. Wij bieden onze opdrachtgevers een hoge mate flexibiliteit en snelheid in levering.

Scherpe tarieven

Voor het uitvoeren van HTML5 werkzaamheden werken wij met een uurtarief. Bekijk hier onze tarieven. 

Meer weten?

Neem contact met ons op: +31 (0)168 476 144

Voorbeelden

Huiswerkplatform Bingel

e-learning applicatie Bingel huiswerkplatform

Android sales app voor Bralirwa / Heineken

bralirwa Sales App

IT ontwikkeling voor JUSTIS

Vraag direct een offerte aan

Upload je bestanden en ontvang een prijsopgave op maat. Wij nemen snel contact met je op.

Bekijk enkele

PROJECTEN

Famas lamp

Webbased Facility Management Systeem voor FAMAS

Overig
Justis screenshot website

IT ontwikkeling voor JUSTIS

Overig
Tooter app

Tooter App voor iOS en Android

Overig
bralirwa sales app

Sales App voor Bralirwa/Heineken

Overig