HTML5 PRODUCTEN
EN DIENSTEN

HTML5: de kracht van bewegend beeld

HTML5 biedt prachtige mogelijkheden voor het maken van presentaties, animaties, games, banners, explanimations, digitale magazines en digitale leermiddelen. De mogelijkheden zijn eindeloos: video en geluid integreren, selectiemogelijkheden toevoegen, menu-items creëren, animaties realiseren bij enkel een mouse-over beweging en nog veel meer.

Educatieve applicaties in HTML5

In het onderwijs wordt steeds meer gebruik gemaakt van interactief, digitaal lesmateriaal. Onze studio maakt aantrekkelijke digitale leermiddelen, games en applicaties in HTML5. Voor meerdere Nederlandse en Vlaamse uitgeverijen hebben wij producten ontwikkeld. Op www.bingelsite.be lees je hoe meer dan honderdduizend Vlaamse basisschoolleerlingen hun vakken online oefenen aan de hand van oefeningen en games in een digitale omgeving. Een project dat wij samen met Uitgeverij Van In (onderdeel van Sanoma) hebben gerealiseerd.

Conversie van Flash naar HTML5

Je wilt een animatie, banner, game, magazine, applicatie of een bestaande website van Flash omzetten naar HTML5? Ook dat doen wij graag voor je. Snel en professioneel!

Hoogwaardige kwaliteit HTML5

Door onze brede grafische expertise, zijn we sterk crossmediaal inzetbaar. Wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen van professionele opdrachtgevers uit o.a. de reclame-, media- en uitgeverijbranche. Wij bieden onze opdrachtgevers een hoge mate flexibiliteit en snelheid in levering.

Scherpe tarieven

Ons uurtarief voor het uitvoeren van HTML5 werkzaamheden is € 35,50. Standaard berekenen wij 15% van het totaal aantal productie-uren als projectmanagement.

Meer weten?

Neem contact met ons op: +31 (0)168 476 144

Voorbeelden

Huiswerkplatform Bingel

Bingel huiswerkplatform

Android sales app voor Bralirwa / Heineken

bralirwa Sales App

IT ontwikkeling voor JUSTIS

Vraag direct een offerte aan

Upload je bestanden en ontvang een prijsopgave op maat. Wij nemen snel contact met je op.

Bekijk enkele

PROJECTEN

Famas lamp

Webbased Facility Management Systeem voor FAMAS

Overig
Justis screenshot website

IT ontwikkeling voor JUSTIS

Overig
Tooter app

Tooter App voor iOS en Android

Overig
bralirwa sales app

Sales App voor Bralirwa/Heineken

Overig
App voor KDS

Tijdbesparende tablet app voor KDS

Overig
Menu