BEELDBEWERKING. SNEL EN
PROFESSIONEEL!

Experts in beeldbewerking

GO! Grafi Offshore biedt hoogwaardige diensten op het gebied van beeldbewerking. Wij kennen alle ins en out van Photoshop. In 2005 zijn wij begonnen met het vrijstaandmaken van afbeeldingen. Sindsdien hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in het bewerken van foto’s. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een succesvolle, internationale productiestudio met een groot aantal terugkerende en tevreden klanten. Activiteiten die wij doen op het gebied van beeldbewerking zijn onder andere:

 • foto’s retoucheren
 • kleurbewerkingen uitvoeren
 • beelden manipuleren
 • beeldmontages maken
 • beelden vrijstaand maken

Veel fotografen, reclamebureaus en webwinkels maken gebruik van onze diensten.

De meerwaarde van beeldbewerking

Een foto is een momentopname. Ook al doe je je best om dit moment zo goed mogelijk in beeld te krijgen, vaak is een nabewerking onvermijdelijk. Niet alleen om iets of iemand mooier te maken, maar ook omdat de werkelijke situatie niet altijd de ideale situatie is. Bij fotografie van kleding heb je bijvoorbeeld te maken met vouwen en kreukels, of een achterkant die niet zichtbaar is. Wanneer je mensen fotografeert, is het best fijn dat wallen, rimpels of dat ene puistje weggewerkt kunnen worden. Een teamfoto waarbij het hele team op hetzelfde moment bij elkaar is, is vaak onmogelijk. Dan is het fijn als iemand later via Photoshop toegevoegd kan worden. Als je glimmende objecten fotografeert, zoals sieraden, is het toch mooier als de spiegeling of reflectie verwijderd is. Kortom, het bewerken van foto’s biedt meerwaarde.

Foto’s retoucheren, omkleuren etc.

Werkzaamheden die wij uitvoeren op het gebied van beeldbewerking zijn zeer divers. Denk bijvoorbeeld aan:

 • wegwerken van rimpels of onzuiverheden van de huid
 • spiegelingen in een foto verwijderen
 • het inmonteren van een kraag of het verwijderen van kreukels bij een kledingstuk
 • objecten toevoegen aan een foto, of deze juist verwijderen
 • kleurbewerkingen uitvoeren of objecten omkleuren
 • de achtergrond van objecten of personen verwijderen (vrijstaand maken)
 • nog veel meer.

Doordat wij jarenlange ervaring hebben met het bewerken van foto’s, werken wij snel en goed!

Hoge kwaliteit beeldbewerking

Stel je hoge eisen aan kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van onze Image Studio beschikken over brede ervaring en zijn experts in Adobe Photoshop. Niet alleen worden ze regelmatig bijgeschoold om het beste uit je foto’s te halen. Ook krijgen nieuwe medewerkers een uitgebreide training voordat ze aan de slag gaan. Dagelijks bewerken we een grote hoeveelheid beelden op kwalitatief hoogwaardige wijze. Kortom, over de kwaliteit die we leveren kunnen we dan ook kort zijn: deze is zeer goed!

Eenvoudige werkwijze

Je foto’s laten bewerken door onze Image Studio was nog nooit zo eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is ons het beeldmateriaal aan te leveren. Dit kan via ons ftp kanaal of via ons eigen WeTransfer kanaal. Daarnaast stuur je ons de instructie voor de bewerking. Eventueel met wat voorbeeldmateriaal. Onze Image Studio gaat dan voor je aan het werk. Zeker weten dat je alles aanlevert? Download hier ons briefingformulier.

Voor wie?

Onze diensten op het gebied van beeldbewerking zijn vooral interessant voor fotografen, reclamebureaus en webwinkels. Zij zetten ons in wanneer zij grote aantallen foto’s in Photoshop niet alleen snel, maar vooral ook heel goed willen laten bewerken. Ook schakelen onze klanten onze deskundigheid in wanneer het gaat om ingewikkelde, complexe bewerkingen in Photoshop. In de praktijk zien we dat onze klanten vooral tevreden zijn over onze snelheid, de constante kwaliteit die wij leveren en de goede projectcommunicatie.

Aantrekkelijk tarief

Over onze tarieven kunnen wij kort zijn: deze zijn aantrekkelijk! Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie.

Meer weten?

Bel met Annette of Frank via: +31 (0)168  476 144 of laat hier weten hoe wij je kunnen bereiken. Laat je gegevens achter, dan nemen wij snel contact met je op.

Vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Het verplicht je tot niets.

Voorbeelden

beeldbewerking bierbeeldbewerking bier na
vloer digitaal aanpassen beeldbewerking Gelasta beeldbewerking Gelastavloer digitaal aanpassen beeldbewerking Gelasta
beeldbewerking voorbeeldvoorbeeld beeldbewerking skidome
voorbeeld retoucherenvoorbeeld1 retoucheren

Vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Het verplicht je tot niets.

Bekijk enkele

PROJECTEN

Prachtige geretoucheerde kunstfoto’s voor Colour & Books

Beeldbewerking
visualisatie afhaalrobot

Visualisaties van afhaalrobots voor medicijnen voor Pharmaservice24

Beeldbewerking