PRODUCTIESTUDIO VOOR DIGITAAL LESMATERIAAL

Digitaal lesmateriaal maken

Interactief, digitaal lesmateriaal vormt een steeds belangrijker onderdeel van het hedendaagse onderwijs. Geen wonder want digitaal lesmateriaal in HTML5 biedt prachtige mogelijkheden om de leerling spelenderwijs en op een boeiende manier nieuwe lesstof bij te brengen.

Productiestudio voor digitaal lesmateriaal

Onze studio heeft veel ervaring met het produceren van aantrekkelijke digitale leermiddelen, games en applicaties in HTML5. Meerdere Nederlandse en Vlaamse uitgeverijen hebben ons al ingezet voor het produceren van:

  • HTML5 tools
  • Assets
  • Digitale leermiddelen
  • Leerling Management Systemen (LMS)
  • Omzetten van Flash naar HTML5
  • Complete huiswerkplatformen

Conversie van Flash naar HTML5

Flash bestanden naar HTML5 converteren? Onze studio staat voor je klaar! Ook wanneer je een animatie, banner, game, magazine, applicatie of een bestaande website van Flash wilt omzetten naar HTML5. Wij werken snel en professioneel!

Koppelingen met andere systemen

Wanneer er gewerkt wordt met meerdere digitale leermiddelen van diverse leveranciers, is het belangrijk dat databases aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Wij begrijpen dat uitwisseling van data een must is. Sterker nog, bij het horen van de term API gaan de ogen van onze developers glimmen!

Hoogwaardige kwaliteit HTML5

Door onze brede grafische expertise, zijn we sterk crossmediaal inzetbaar. Wij hebben meerdere projecten voor uitgeverijen succesvol uitgevoerd en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van onze klanten. Ook over onze flexibiliteit en snelheid in levering zijn zij zeer tevreden.

Enkele voorbeelden

Op www.bingelsite.be lees je hoe meer dan honderdduizend Vlaamse basisschoolleerlingen hun vakken online oefenen aan de hand van oefeningen en games in een digitale omgeving. Een project dat wij samen met Uitgeverij Van In (onderdeel van Sanoma) hebben gerealiseerd.

Lees hier hoe wij voor Noordhoff uitgevers duizenden assets van Flash naar HTML5 hebben omgezet.

Scherpe tarieven

Voor het uitvoeren van HTML5 werkzaamheden werken wij met een uurtarief. Bekijk hier onze tarieven.

Meer weten?

Neem contact met ons op: +31 (0)168 476 144

Voorbeelden

Ambrasoft woordjes leren

Stepping Stones Noordhoff

Thieme digitaal lesmateriaal

Thieme digitaal lesmateriaal

Noordhoff Flash naar HTML5

Flash HTML5 conversie voor Noordhoff

Vraag direct een offerte aan

Upload je bestanden en ontvang een prijsopgave op maat. Wij nemen snel contact met je op.

Bekijk enkele

PROJECTEN