ANIMATIES EN SERIOUS GAMES

Animaties en serious games

In het onderwijs wordt steeds meer gebruik gemaakt van interactief, digitaal lesmateriaal. Animaties en serious games spelen hierin een belangrijke rol. Het produceren hiervan vraagt echter om specifieke vaardigheden die niet elke uitgeverij in huis heeft. Als productiestudio helpen wij educatieve uitgeverijen met de realisatie van animaties en serious games. Of het nu gaat om drag & drops, memory, hotspots, luisterboeken, carrousels of mindmaps. Onze studio heeft veel ervaring met het creëren van diverse soorten assets en staat graag voor u klaar.

Grote aantallen, snelle levering

Is snelheid geboden of gaat het om de productie van grote animaties of serious games? Geen probleem! De HTML5 experts werken snel en effectief. Zij hebben veel ervaring met het produceren van verschillende soorten assets. De productie van uw materiaal is bij ons in goede handen.

Zelf assets maken met LesLinq

De productie van interactief digitaal lesmateriaal in eigen hand houden? Maak ze zelf via onze online auteurstool: LesLinq. Hiermee kunnen editors en auteurs zelf eenvoudig interactief lesmateriaal maken, zonder enige kennis van coderen. Wanneer het materiaal  klaar is, kunt u delen via een weblink of downloaden in HTML5. Het maken van interactieve content was nog nooit zo eenvoudig!

Meer weten?

Neem contact met ons op: +31 (0)168 476 144

Voorbeelden

HTML5 assets voor Noordhoff

HTML5 assets voor Thieme Meulenhoff

Thieme digitaal lesmateriaal

HTML5 assets voor Ambrasoft

Bekijk hier enkele voorbeelden van HTML5 assets en e-learning applicaties

Vraag direct een offerte aan

Upload je bestanden en ontvang een prijsopgave op maat. Wij nemen snel contact met je op.

Bekijk enkele

PROJECTEN

Famas lamp

Webbased Facility Management Systeem voor FAMAS

Overig
Justis screenshot website

IT ontwikkeling voor JUSTIS

Overig
Tooter app

Tooter App voor iOS en Android

Overig
bralirwa sales app

Sales App voor Bralirwa/Heineken

Overig