Zien we je op de IPON?

Op 6 en 7 april 2022 is er in de Jaarbeurs in Utrecht weer een gloednieuwe editie van de IPON; de meest innovatieve onderwijsbeurs van het jaar. Het thema van dit jaar is ‘toekomstgericht en funderend onderwijs’.

Bezoek onze stand C029

Natuurlijk staat GO! Grafi Offshore ook met een stand op de IPON. Je vindt ons op C029. Tijdens de beurs vertellen we je graag meer over GO! Grafi Offshore en de projecten die wij realiseren voor (educatieve) uitgevers. Ook geven we uitleg over en demonstraties van LesLinq, onze online tool voor het maken van sparkling content.

IPON

Plan een afspraak

Graag geven we je onze volledige aandacht tijdens de beurs. Plan via deze link je afspraak in voor een demo van LesLinq of om te praten over de diensten van GO! Grafi Offshore. Dan ben je ervan verzekerd dat we tijd voor je hebben.

Bestel gratis kaarten voor de IPON

Wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Onderwijs en ICT? Dan is een bezoekje aan de IPON zeker de moeite waard. Bestel gratis je kaarten via deze link. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten op de IPON 2022!

Het wordt opnieuw een evenement boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s, onderwijsinnovatie en professionalisering.