FOTOBEWERKING: WIJ DOEN HET GOED EN SNEL

Fotobewerking in Photoshop is onze specialiteit

GO! Grafi Offshore biedt hoogwaardige diensten op het gebied van beeldbewerking / fotobewerking. Wij kennen alle ins en out van Photoshop. Activiteiten die wij doen op het gebied van fotobewerking zijn onder andere:

  • foto’s retoucheren
  • kleurbewerkingen uitvoeren
  • beelden manipuleren
  • beeldmontages maken
  • beelden vrijstaand maken

Ideaal voor fotografen, reclamebureaus en webwinkels.

De meerwaarde van goede foto’s

Een foto is een momentopname. Ook al doe je je best om dit moment zo goed mogelijk in beeld te krijgen, vaak is een nabewerking onvermijdelijk. Niet alleen om iets of iemand mooier te maken, maar ook omdat de werkelijke situatie niet altijd de ideale situatie is. Ter illustratie noemen we een paar voorbeelden.

Bij fotografie van kleding heb je bijvoorbeeld te maken met vouwen en kreukels, het ontbreken van een deel van de nek of een achterkant die niet zichtbaar is. In Photoshop kunnen wij de ontbrekende delen goed retoucheren.

Wanneer je mensen fotografeert, is het best fijn dat wallen, rimpels of dat ene puistje weggewerkt kunnen worden. Met een beauty retouch kan je iemand digitaal -heel subtiel- net wat mooier maken zonder de essentie aan te passen.

Een teamfoto waarbij het hele team op hetzelfde moment bij elkaar is, is vaak onmogelijk. Dan is het fijn als we ontbrekende personen later via Photoshop op een natuurlijke manier aan de foto kunnen toevoegen. Dit noemen wij beeldmontage. Uiteraard kijken we daarbij kritisch naar verhoudingen, belichting en schaduwen, zodat het eindresultaat een waarheidsgetrouw beeld geeft.

Als je glimmende objecten fotografeert, zoals sieraden, is het toch mooier als de spiegeling of reflectie verwijderd is. Ook dat soort retouch werkzaamheden kunnen we in Photoshop voor je doen. Voor een fraai eindresultaat kunnen we ook een schaduw of spiegeling onder het object toevoegen.

Producten in een webshop zien er veel aantrekkelijker uit als de producten op dezelfde wijze gepresenteerd worden. Bijvoorbeeld met een witte achtergrond en elk object in dezelfde grootte, op dezelfde hoogte en in een goede beeldverhouding. Dit soort fotobewerkingen doen we dagelijks.

Kortom, er zijn genoeg voorbeelden te bedenken. Waar het op neerkomt is: het bewerken van foto’s biedt meerwaarde.

Foto’s retoucheren

Voor het professioneel laten retoucheren van foto’s zit je bij ons goed. Dat doet onze studio snel en vakkundig! Denk onder andere aan:

  • rimpels of onzuiverheden van de huid wegwerken (beauty retouche)
  • spiegelingen in een foto verwijderen
  • een kraag bij een kledingstuk inmonteren
  • objecten uit een foto verwijderen

Beeldmontage / foto’s samenvoegen

Met beeldmontage voegen wij meerdere foto’s samen tot één nieuwe realistische foto. Een goede beeldmontage maken kan best complex zijn. Je hebt te maken met elementen uit verschillende beelden die je samenvoegt. Daarnaast moet je rekening houden met diverse factoren die het resultaat beïnvloeden. Is de beeldhoek passend? Is het licht vergelijkbaar? Klopt de vergrotingsmaatstaf? Hoe zit het met de scherpte en de fotografische korrel? Uiteraard houden onze ervaren medewerkers met al deze factoren rekening.

Kleurbewerkingen in Photoshop

De kleurbewerkingen die wij uitvoeren variëren van kleurcorrecties tot het compleet omkleuren van objecten. Ook het aanpassen van helderheid, contrast en verzadiging valt hieronder. Kleuren aanpassen doen wij veel voor webwinkels. Zij lopen vaak tegen het probleem aan dat niet alle foto’s van een product in alle leverbare kleuren beschikbaar zijn. Productfoto’s digitaal omkleuren in Photoshop is dan een ideale oplossing. Zo kunnen winkeliers hun producten toch waarheidsgetrouw presenteren zonder te investeren in extra productfotografie.

Foto’s vrijstaand maken

Snel en nauwkeurig foto’s vrijstaand maken. Daar zijn wij goed in. Zeker wanneer het om complexe bewerkingen gaat! Niet alleen ontvang je het uitgeknipte / vrijstaand gemaakte beeld terug tegen een achtergrond naar wens. Ook kunnen wij een schaduw of reflectie / spiegeling toevoegen en foto’s croppen of schalen. Onze Photoshop expert leveren de bewerkte beelden terug als een gelaagd Photoshop bestand of elk ander bestand naar keuze. Terwijl de medewerkers van onze Image Studio op de pixel nauwkeurig werken zijn ze ook supersnel!

Hoogwaardige kwaliteit

Zeker wanneer je hoge eisen stelt aan kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers beschikken over diepgaande kennis van fotobewerking en Photoshop. Ze worden regelmatig bijgeschoold om het beste uit je beelden te halen. Dagelijks bewerken we een grote hoeveelheid beelden op kwalitatief hoogwaardige wijze. Na bewerking controleren wij de beelden op kwaliteit. Kortom, over de kwaliteit die we leveren kunnen we dan ook kort zijn: deze is zeer goed! Ook bij grote volumes.

Eenvoudige werkwijze

Je foto’s laten bewerken door onze Image Studio was nog nooit zo eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is ons het beeldmateriaal aan te leveren. Dit kan via ons ftp kanaal of via ons eigen WeTransfer kanaal. Daarnaast stuur je ons de instructie voor de bewerking. Eventueel met wat voorbeeldmateriaal. Onze Image Studio gaat dan voor je aan het werk. Zeker weten dat je alles aanlevert? Download hier ons briefingformulier.

Voor wie?

Onze diensten op het gebied van fotobewerking zijn vooral interessant voor onder meer fotografen, reclamebureaus en webwinkels. Zij zetten ons in wanneer zij grotere aantallen foto’s moeten bewerken en op zoek zijn naar een betrouwbare partij die beelden in Photoshop snel maar vooral ook heel goed kan bewerken. Ook schakelen onze klanten onze deskundigheid in wanneer het gaat om ingewikkelde, complexe bewerkingen in Photoshop. In de praktijk zien we dat onze klanten vooral tevreden zijn over onze snelheid, de constante kwaliteit die wij leveren en de goede projectcommunicatie.

Aantrekkelijk tarief

Over onze tarieven kunnen wij kort zijn: deze zijn aantrekkelijk! Bekijk de tarieven voor fotobewerking op onze tarievenpagina voor meer informatie.

Vrijblijvend uitproberen

Graag overtuigen wij je van de kwaliteit van onze Image Studio. Daarom kunnen  bedrijven onze diensten op het gebied van beeldbewerking vrijblijvend testen. Vraag hier een vrijblijvende testbewerking aan.

Meer weten?

Neem contact met ons op: 0168-476 144

Voorbeelden

RETOUCHEREN

beeldbewerking fotobewerking

BEELDMONTAGE

beeldbewerking fotobewerking

KLEURBEWERKING

beeldbewerking fotobewerking

VRIJSTAAND MAKEN VAN KLEDING

beeldbewerking fotobewerking

Testbewerking aanvragen

Graag overtuigen we je van de kwaliteit van onze diensten. Daarom kunnen bedrijven onze diensten op het gebied van vrijstaand maken en beeldbewerking vrijblijvend testen.

Bekijk onze

EXPERTISE

Adobe Photoshop100%
100%
Adobe InDesign100%
100%
Adobe Illustrator100%
100%
HTML5100%
100%
Wordpress100%
100%
IOS Development100%
100%
Front-End Development100%
100%

Bekijk enkele

PROJECTEN

Prachtige geretoucheerde kunstfoto’s voor Colour & Books

Beeldbewerking
visualisatie afhaalrobot

Visualisaties van afhaalrobots voor medicijnen voor Pharmaservice24

Beeldbewerking