ONZE STUDIO MAAKT HET!

Beeldretouche | Omkleuren | Vrijstaand maken
Productiestudio voor eersteklas fotobewerking.

Specialisten in fotobewerking

GO! Grafi Offshore biedt hoogwaardige diensten op het gebied van beeldbewerking / fotobewerking. Wij retoucheren foto’s, voeren kleurbewerkingen en beeldmanipulaties uit en maken beeldmontages. Bovendien zijn we heel goed in het vrijstaandmaken van beelden. Ideaal voor fotografen, reclamebureaus en webwinkels.

Foto’s retoucheren

Een foto professioneel laten retoucheren? Wij doen het snel en vakkundig! Denk bijvoorbeeld aan:

  • het wegwerken van rimpels of onzuiverheden van de huid (beauty retouche)
  • het verwijderen van spiegelingen in een foto
  • het inmonteren van een kraag bij een kledingstuk

Beeldmontage / foto’s samenvoegen in Photoshop

Met beeldmontage voegen wij meerdere foto’s samen tot één nieuwe realistische foto. Het maken van een goede beeldmontage kan best complex zijn. Je hebt te maken met elementen uit verschillende beelden die je samenvoegt. Is de beeldhoek passend, is het licht vergelijkbaar, klopt de vergrotingsmaatstaf, de scherpte en de fotografische korrel? Uiteraard houden onze ervaren medewerkers met al deze factoren rekening.

Kleurbewerkingen in Photoshop

De kleurbewerkingen die wij uitvoeren variëren van kleurcorrecties, zoals het aanpassen van helderheid, contrast en verzadiging tot het compleet omkleuren van objecten. Dit doen wij veel voor webwinkels die het product in elke kleur waarheidsgetrouw willen presenteren en niet van elke kleur een foto hebben.

Foto’s vrijstaand maken

Snel en nauwkeurig foto’s vrijstaand maken. Daar zijn wij goed in. Zeker wanneer het om complexe bewerkingen gaat! Wij leveren het uitgeknipte / vrijstaand gemaakte beeld terug tegen een achtergrond naar wens. Ook kunnen wij een schaduw of reflectie / spiegeling toevoegen en foto’s croppen of schalen. Je ontvangt de bewerkte beelden terug als een gelaagd Photoshop bestand of elk ander bestand naar keuze. De medewerkers van onze Image Studio werken pixelnauwkeurig en snel.

Constante, hoogwaardige kwaliteit

Stel je hoge eisen aan kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van onze Image Studio beschikken over diepgaande kennis van Photoshop. Ze worden regelmatig bijgeschoold om het beste uit je beelden te halen. Dagelijks bewerken we een grote hoeveelheid beelden op kwalitatief hoogwaardige wijze. Na bewerking worden de beelden gecontroleerd op kwaliteit. Kortom, over de kwaliteit die we leveren kunnen we dan ook kort zijn: deze is zeer goed! Ook bij grote volumes.

Vrijblijvend uitproberen

Graag overtuigen wij je van de kwaliteit van onze Image Studio. Daarom kunnen  bedrijven onze diensten op het gebied van beeldbewerking vrijblijvend testen. Vraag hier een vrijblijvende testbewerking aan.

Meer weten?

Neem contact met ons op: 0168-476 144

Voorbeelden

RETOUCHEREN

BEELDMONTAGE

KLEURBEWERKING

VRIJSTAAND MAKEN VAN KLEDING

Testbewerking aanvragen

Graag overtuigen we je van de kwaliteit van onze diensten. Daarom kunnen bedrijven onze diensten op het gebied van vrijstaand maken en beeldbewerking vrijblijvend testen.

Bekijk onze

EXPERTISE

Adobe Photoshop100%
100%
Adobe InDesign100%
100%
Adobe Illustrator100%
100%
HTML5100%
100%
Wordpress100%
100%
IOS Development100%
100%
Front-End Development100%
100%

Bekijk enkele

PROJECTEN

Menu