Maak kennis met LesLinq 2.0

Terwijl veel mensen aan het genieten waren van een (welverdiende) vakantie heeft ons development team niet stil gezeten. Achter de schermen hebben ze hard gewerkt aan een nieuwe versie van LesLinq, dé online tool voor het maken van sparkling interactieve content voor e-learnings, instructies of onboarding. Nu is het zo ver! Vol trots kunnen wij melden dat LesLinq 2.0 live is.

Krachtige verbeteringen en nieuwe functies

LesLinq 2.0 bevat belangrijke verbeteringen en nieuwe functies waarmee je beter dan ooit sprankelende content kunt creëren. Het maken van eLearnings en interactieve content – zoals afbeeldingen met hotspots, interactieve video’s, micro learnings, etc.- is nu makkelijker dan ooit tevoren. Bekijk de volledige lijst met updates en verbeteringen in LesLinq 2.0.

leslinq-2-0

Een stap vooruit in snelheid en gebruiksgemak

“Met deze nieuwe versie zetten we weer een stap vooruit in snelheid en gebruiksgemak van LesLinq”, aldus Frank de Jong, Managing Director van GO! Grafi Offshore, het moederbedrijf van LesLinq. “Het is nu voor onze gebruikers nóg eenvoudiger geworden om interactieve content te maken. Denk aan afbeeldingen met hotspots, interactieve video’s, microlearnings, etc. We willen het maken van interactieve geanimeerde platformonafhankelijke content voor iedere learning professional eenvoudig en bereikbaar maken.”

Over LesLinq

LesLinq is een krachtige online tool om snel interactieve content te maken en te delen. Interactieve content is onmisbaar bij de ontwikkeling van goede e-learnings. Diverse onderzoeken tonen aan dat het gebruik van interactieve content een positief effect heeft op de effectiviteit en leerrendement. Met LesLinq geef je content een sparkle door statische content om te zetten in een interactieve beleving. Ideaal voor digitaal lesmateriaal, e-learnings en onboarding.

Groeiende groep enthousiaste gebruikers

Het afgelopen jaar zag LesLinq een flinke groei in het aantal gebruikers. Diverse organisaties in de Benelux, zoals ThiemeMeulenhoff, Uitgeverij Averbode, Uitgeverij Boom, Eduhint, Hogeschool Rotterdam en AB Midden Nederland werken inmiddels met LesLinq.