PROSPECTING BANNERS EN BANNERSETS

Prospecting banners en bannersets voor elk platform

Goede prospecting banners nodig om van jouw online advertentiecampagne een succes te maken? Wij maken online banners in alle soorten, IAB formaten en platformen. We kennen de ins en outs, voorwaarden en restricties van de advertentieplatformen. Bovendien leveren wij supersnel!

Prospecting banners inzetten om leads te verleiden

Prospecting banners worden vaak succesvol ingezet om merkbekendheid te verhogen, ‘awareness’ te creëren én relevant verkeer naar je website krijgen. Vooral in de eerste fase van de online marketing strategie worden dit soort banners gebruikt om interesse voor het merk te creëren.

Laat je prospecting banner maken door een specialist!

De mogelijkheden voor het maken van prospecting banners zijn eindeloos. Wij maken je prospecting banner of bannerset geheel naar wens. Geef aan hoe de lay-out van de banner moet zijn, welke elementen je dynamisch ingesteld wilt hebben en welke formaten je gaat gebruiken. Wij doen de rest. Het resultaat? Een campagne die afgestemd is op je doelgroep en waar je mee scoort!

Eenvoudige werkwijze voor prospecting banners

Prospecting banners laten maken was nog nooit zo eenvoudig. Je hebt geen kennis nodig van HTML5. Die hebben wij namelijk al. Het enige dat je hoeft te doen is ons het beeldmateriaal en de bannerteksten aanleveren. Dit kan via ftp of via ons eigen WeTransfer kanaal. Daarnaast geef je aan hoe het resultaat van je banner er uit moet komen te zien. Onze bannerstudio zet je briefing dan om in een flitsend eindresultaat. Zeker weten dat je alles aanlevert? Download hier ons briefingformulier.

Je voordelen op een rijtje

 • Supersnelle levering: binnen 3 werkdagen geleverd
 • Topkwaliteit banners en bannersets voor alle platformen
 • Service with a smile. Bij ons houdt het niet op bij de voordeur

Benieuwd hoe het werkt?

Graag vertellen we je meer. Misschien wil je eerst vrijblijvend een bannervoorbeeld op maat? Mail ons of bel +31 (0)168 47 61 44.

Vraag vrijblijvend een voorbeeld op maat aan

  Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

  Enkele voorbeelden van online banners

  logo Adform
  logo Doubleclick
  logo Google Ads
  Weborama