Banners voor Electrolux

Soms heb je van die klanten waar je enorm goed mee kunt samenwerken. Klanten met een klik, noemen wij ze. Electrolux is er zo een. Al een aantal jaren maken wij (rich media) banners voor AEG en Zanussi.

Snelheid en goede prijs/kwaliteit

Het proces verloop soepel. Electrolux stuurt ons een duidelijke briefing en wij maken (op basis van de huisstijlgids) een opzet voor de banner. Soms komen daar nog kleine aanpassingen op. Deze verwerken wij snel. Want juist snelheid is een van de redenen dat Electrolux voor ons koos. Samen met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

“Een half woord is al genoeg”

“De communicatie verloopt heel goed”, aldus Rosalie Buijel, Customer Activation Officer van Electrolux. “Een half woord is genoeg. Er wordt goed doorgevraagd, aanpassingen worden meteen doorgevoerd en de banners worden snel opgeleverd. Wij hebben vaak te maken met deadlines en dan is het fijn dat er snel geschakeld kan worden. Ook wordt er goed met ons meegedacht. Het hele proces verloopt prima, wij zijn erg tevreden!” En dat is geheel wederzijds. Een van de projectmanagers roept zelfs wel eens “waren alle klanten maar zoals Electrolux!”

Over Electrolux

Electrolux is een wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, dankzij de verkoop van meer dan 50 miljoen producten aan consumenten in meer dan 150 markten per jaar. Het bedrijf focust op innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van inzicht in wat consumenten en professionals echt willen. Electrolux produceert onder andere koelkasten, vaatwassers, wasmachines, waterkokers, airconditioners en kleine apparaten zoals stofzuigers. Al deze apparaten vallen onder de betrouwbare merken Electrolux, AEG, Zanussi.