Beeldbewerking voor Active Ants

Je hebt bedrijven die gewone e-commerce fulfilment diensten leveren, en je hebt bedrijven die dat doen met als doel het leven van de webwinkelier zo eenvoudig mogelijk te maken. Active Ants valt in die laatste categorie. Als webwinkelier kan je er terecht voor standaarddiensten, zoals goederenopslag, verpakking en verzending van je producten. Maar Active Ants doet meer. Zo begrijpt zij bijvoorbeeld dat je als webwinkelier niet zonder goede productfoto’s kan. Daarom is er een eigen productfotograaf in dienst die over een in-house productfotografiestudio beschikt om mooie productfoto’s te maken. Ook op het vlak van productfotografie wil Active Ants haar klanten het beste bieden. Daarom is de beeldbewerking uitbesteed aan GO! Grafi Offshore.

Beeldbewerking in brede zin

Wij bewerken de meest uiteenlopende beelden. Schoenen, pennen, truien, sieraden, je kunt het zo gek niet bedenken. Soms hoeft een product alleen vrijstaand gemaakt te worden. Een andere keer plaatsen we het ook tegen een andere achtergrond, voegen we een spiegeling of schaduw toe, maken we een compositie van beelden of kleuren we beelden om.

100% Kwaliteit

De foto’s en hun bewerking zijn altijd anders, de kwaliteit is een constante. “Zelf stellen we hoge eisen aan kwaliteit, dat verwachten we ook van onze leveranciers”, aldus Jeroen Dekker, managing partner bij Active Ants. Gelukkig hanteert GO! Grafi Offshore wat dat betreft dezelfde standaarden als wij. 80% is goed, maar 100% is beter! Want voor een webwinkelier is de kwaliteit van het online beeld een belangrijke factor om succesvol te zijn. Daar helpen wij ze graag mee”