PTMD Collection is een van de meest trendsettende woonmerken van Europa. Het bedrijf levert unieke meubelen en woonaccessoires voor in het interieur. Alle PTMD collecties worden met veel aandacht en vakmanschap in de eigen designstudio ontworpen en ontwikkeld. Stoer, sober en sfeervol zijn de kenmerken van PTMD.

Furniture Brochure

Om haar meubelcollectie te promoten heeft PTMD Collection een mooie Furniture Brochure samengesteld. Fotografie speelt een belangrijke rol in deze brochure. Met zorg zijn sfeer en detail met de cameralens vastgelegd. Om een optimaal resultaat te krijgen, moest een aantal foto’s apart nabewerkt worden. De Image Studio van GO! Grafi Offshore kreeg de leuke uitdaging om beeldbewerking voor deze brochure uit te voeren.

Beeldbewerking

De werkzaamheden die wij hebben verricht zijn:

– Lichter maken van kleuren: Een aantal meubelen van de PTMD meubelcollectie is vrij donker. Hierdoor liepen de afbeeldingen dicht met drukken. Wij hebben de kleuren lichter gemaakt en de rasters optimaal ingesteld voor de papiersoort waarop gedrukt werd;

– Meubelen omkleuren: Niet alle meubelen waren in de juiste kleur beschikbaar voor fotografie. Onze beeldbewerkingsexperts hebben de meubelen in de foto waarheidsgetrouw omgekleurd. Uiteraard hebben we er daarbij voor gezorgd dat schaduwen en kleurschakeringen intact bleven. Ook hebben we in een aantal afbeeldingen de kleuren wat meer op elkaar afgestemd.

PTMD Collection is erg tevreden met het resultaat.