Wie kent ze niet: Samson & Gert , Piet Piraat, Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba, K3 en nog veel meer. Deze populaire personages zijn allemaal geboren in de TV studio’s van Studio 100. Ook de medewerkers op de Image Studio van GO!Grafi Offshore hebben  een aantal van deze personages van dichtbij leren kennen. Na een strenge selectieprocedure heeft Studio 100 er namelijk voor gekozen om een deel van de beeldbewerking uit te besteden aan GO!Grafi Offshore.

Beelden voor de K3 verjaardagsshow

Ook voor de nieuwste show van K3, de K3 verjaardagsshow, heeft GO!Grafi Offshore de beelden bewerkt. Deze beelden worden niet alleen in leaflets, nieuwsbrieven en merchandising gebruikt, maar ook op posters in levensecht formaat (A0) geprint. Studio 100 stelt daarom terecht hoge eisen aan de kwaliteit. Het vrijstaand maken van de haren en de kledij was een leuke uitdaging, die GO!Grafi Offshore met succes is aangegaan.

Tevreden over vlotte afhandeling en goede kwaliteit

Studio 100 is tevreden over de samenwerking. “Wij zijn opgetogen over de vlotte afhandeling en de kwaliteit die geleverd wordt”, aldus Steven Vanslambrouck, Art Director bij Studio 100. “Het is fijn dat GO!Grafi Offshore voldoende capaciteit heeft om aan meerdere beelden tegelijkertijd te werken, waardoor de bewerkte beelden snel teruggeleverd worden.”