Vriend zijn van alle Nederlanders. Dat is het streven van de VriendenLoterij. Om dit te bereiken steunt de VriendenLoterij een aantal clubs, verenigingen en goede doelen, gericht op gezondheid en welzijn van mensen. Het werven van fondsen gebeurt via een loterij, de alom bekende VriendenLoterij.

Actief online marketingbeleid

Om de loterij te promoten en meer inkomsten te genereren voor goede doelen, voert de Vriendenloterij een actief marketingbeleid. Verschillende campagnes worden ingezet, zowel online als offline.
Voor haar online communicatie maakt de VriendenLoterij veel gebruik van bannercampagnes. De bannersets die hiervoor nodig zijn, worden voor een deel geproduceerd door de Interactive Media Studio van GO! Grafi Offshore. Wij maakten bannersets voor diverse campagnes van de VriendenLoterij. Met banners in verschillende soorten en maten. Misschien heb je de banners gezien op de sites van Ajax, Feyenoord, PSV en Twente? Ook de banners voor de acties “wint u 25.000,- + een vakantie?“ en “Ontvang € 10,- en gratis een dagje uit voor 4 personen” werden door ons geproduceerd.

Soepel productieproces banners

De productie van de banners verliep erg soepel. De VriendenLoterij leverde duidelijke briefings aan met een helder storyboard en duidelijke uitleg per frame. Daarbij werden ook alle benodigde bestanden goed aangeleverd. Doordat de VriendenLoterij alles zo compleet en gestructureerd aanleverde, verliep de productie zeer snel.

Snel, flexibel en vriendelijk

Ook de VriendenLoterij waardeert de samenwerking. “Grafi Offshore handelt altijd bijzonder snel, flexibel en vriendelijk”, aldus Michiel Dijkstra van de VriendenLoterij.
Meer bannervoorbeelden zien? Kijk eens op onze bannerpagina.