Dynamische banners voor R365 | Christie’s International Real Estate

dynamische banner r365 picasso houseWie de website van R365 | Christie’s International Real Estate bekijkt, wordt meteen geboeid door de prachtige beelden van luxe landgoederen en kapitale villa’s. Het bedrijf is, als exclusive affiliate van Christie’s International Real Estate, actief in de aan- en verkoop van onroerend goed in het topsegment van de woningmarkt.

Diverse display bannercampages

Het gezegde ‘1 Beeld zegt meer dan 1.000 woorden’ is voor het onroerend goed van R365 zeker van toepassing. Begrijpelijk dat R365 gebruik maakt van display bannercampagnes om het exclusieve vastgoed onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Voor het produceren van de diverse display banners maakt R365 gebruik van de bannerdiensten van Grafi Offshore.

Dynamische banners

Om diverse panden van R365 onder de aandacht te brengen hebben wij een aantal verschillende dynamische bannersets geproduceerd. De banners worden via Weborama ingezet bij het Financiële Dagblad, BNR en diverse dagbladen van de Persgroepcombinatie. Ook is een dynamische bannercampagne in Google ingericht. Via een XML bestand worden de beelden en teksten van de dynamische banners ingelezen. Het XML bestand is in beheer van R365. Dat betekent dat de banners op elk gewenst tijdstip gevuld kunnen worden met nieuwe beelden en teksten. R365 is tevreden over de hoge CTR (click through rate).

Prima samenwerking

Alhoewel het woord ‘Offshore’ in de naam Grafi Offshore vooraf wat twijfels opriep bij R365, is Hans Veenhuijsen, Managing Director van R365, tevreden met het resultaat. “De samenwerking met Lars en Frank was prima. Snelheid is voor ons belangrijk. Soms moesten banners snel worden aangepast en dat proces verliep heel goed!”. Of ze Grafi Offshore aanraden bij anderen? “Jazeker!”

dynamische banner r365 picasso house

dynamische banner r365 picasso house 1

dynamische banners r365 picasso house 2