Met de trein rondreizen door Europa? Eurail.com levert treinpassen waarmee dat eenvoudig kan. Bannering is een van de middelen die Eurail.com inzet om de treinpassen onder de aandacht van haar doelgroep te brengen.

Al sinds mei 2012 besteedt Eurail.com de productie van banners uit aan GO! Grafi Offshore. We maakten een groot aantal Flash en GIF banners in diverse formaten en in meerdere talen, zoals Chinees, Spaans en Portugees. We verzorgden de opmaak van een A4 advertentie voor print en we hebben banner ads gemaakt voor meerdere Facebook campagnes.

Doordat Eurail.com alles duidelijk en gestructureerd aanlevert, kunnen we snel schakelen en alles binnen korte tijd terugleveren. Dit tot tevredenheid van Eurail.com. “GO! Grafi Offshore vertaalt onze briefings naar banners die onze bedrijfsresultaten ten goede komen en voor een prima prijs!”, aldus Rick Kruize van Eurail.com.

Ook 2014 is weer goed gestart. Zo leverden we eind januari alweer 5 bannersetjes op, met in totaal 84 banners conform uiteenlopende specificaties. Ook benieuwd naar onze bannerkunsten? Klik hier voor meer informatie.