Met meer dan 260 vestigingen in 14 landen is Saturn één van de grootste elektronica retailers van Europa. Via Turn On, hét gratis magazine van Saturn Nederland, informeert het bedrijf iedereen met een passie voor techniek over de laatste trends en ontwikkelingen. Om Turn On als E-magazine ook beschikbaar te maken op de iPad, is gekozen voor ontwikkeling in HTML5.

Technische realisatie HTML5 magazines

iMediate, gespecialiseerd in het creëren van gedrukte en digitale media in opdracht van derden, is verantwoordelijk voor het concept, de inhoud en het projectmanagement van de papieren uitgave alsook de Turn On E-magazines. Het bedrijf heeft hiervoor alle disciplines in huis: conceptontwikkeling, redactie, art directie, opmaak, drukwerkbegeleiding en eventueel exploitatie. GO! Grafi Offshore werkt al langere tijd met iMediate samen en werd gevraagd voor de technische realisatie.

Mooie, interactieve e-magazines

Het resultaat mag er zijn! De E-magazines zien er mooi uit en zijn uiterst interactief. Op eenvoudige wijze wordt geklikt naar achtergrondinformatie en worden filmpjes afgespeeld. De magazines hebben het karakter van een Flash applicatie, maar zijn ook te bekijken op iPad. Inmiddels zijn er al 4 magazines gemaakt. Meer magazines zijn in de planning, dus houd de website van Saturn in de gaten!