Huis verkopen? Meestal is de foto het eerste dat een potentiële koper van het huis ziet. Dus wil je dat het er op de foto’s perfect uitziet. Geen wonder dat steeds meer makelaars de beeldbewerkingsdiensten van GO! Grafi Offshore ontdekken. In een handomdraai poetsen onze grafische experts objecten weg, verven kozijnen digitaal in een andere kleur, monteren een andere vloer in het huis of frissen het huis op andere manier op. Was het bewolkt toen de foto van de buitenkant werd gemaakt? Wij maken er een prachtig blauwe lucht van. Wij gaven al diverse woningfoto’s een digitale opknapbeurt. Enkele projecten die wij uitvoerden:

Objecten wegpoetsen

Dat bord in de tuin, die fiets, die auto’s aan de zijkant… Mooier toch als dat niet op de foto had gestaan. Wij poetsten de objecten graag weg voor SelektHuis.

Omkleuren van keukenkastjes

Drieman Makelaars had een speciale actie bedacht. Om de verkoop van een huis met een wat ouderwetse keuken te stimuleren, werd de koper beloond met een cheque van € 1.000,- om de keukenkastjes te laten spuiten. Onze beeldbewerkers visualiseerden graag hoe dit er uit zou zien.

Digitaal een andere vloer leggen

Soms geeft een vloer een heel vertekend beeld van de woning. Niet iedereen kan hier doorheen kijken. Voor Drieman Makelaars vervingen wij de tegelvloer voor een houten vloer. Dit geeft meteen een rustiger effect.