Stiekem weten we het allemaal wel. Een gezond eetpatroon en een gezond gewicht werken als stimulans op een veilige en productieve werkomgeving. En dat draagt weer bij aan een vitaal en plezierig leven. Het bedrijf Enerjoy beseft dit als geen ander. Zij heeft er haar missie van gemaakt om medewerkers van bedrijven te stimuleren tot een gezonde eet- en leefstijl.

Gezond eten bij GDF SUEZ E&P

Een van de opdrachtgevers van Enerjoy is GDF SUEZ E&P Nederland B.V. (onderdeel van de Engie Group). Deze toonaangevende operator op het Nederlandse deel van de Noordzee zoekt, ontdekt en ontwikkelt gas- en olievelden met als doel het produceren van energie. Veiligheid en gezondheid van de medewerkers staan bij GDF SUEZ E&P Nederland B.V. hoog in het vaandel. Gezond koken en eten, ook op de productieplatforms op zee, horen daar bij.

Recepten door en voor collega’s

Onder toeziend oog van Enerjoy hebben collega’s van GDF SUEZ E&P Nederland B.V. elkaar gezonde recepten en kooktips doorgespeeld. Deze zijn gebundeld in een leuk receptenboek voor en door collega’s. Het receptenboek is een inspiratiebron om gezonde en gemakkelijke gerechten op tafel te zetten. Het bestaat uit 30 recepten, zowel in het Engels als in het Nederlands, voor elk moment van de dag. Verschillende iconen geven aan of het gerecht vegetarisch, snel gezond of geschikt voor offshore is.

Inspirerende recepten in een mooie lay-out

GO! Grafi Offshore heeft de opmaak van dit leuke receptenboek verzorgd. Op basis van de Corporate Style Guide van de Engie Group hebben onze DTP’ers de recepten, foto’s, teksten en iconen samengevoegd tot een inspirerend receptenboek in een mooie lay-out. Naast een drukwerkversie is er ook een digitale versie van gemaakt. Dit is opgesteld in de vorm van een doorbladerbare pdf.

Een prachtig boek

Zowel Enerjoy als GDF SUEZ E&P Nederland B.V. zijn erg tevreden met het eindresultaat. “De samenwerking met GO! Grafi Offshore verliep prima.  Ze wisten de richtlijnen van de style guide snel om te zetten in een uniek boek met een prachtige uitstraling ”, aldus Marjolein van Kleef van Enerjoy.