stempelfabrikDat het outsourcen van DTP werkzaamheden uiterst soepel kan verlopen, bewijst onze samenwerking met het Duitse bedrijf Stempel-fabrik.de wel. Al een kleine 5 jaar werken we met veel plezier en tevredenheid samen met deze leverancier van stickers en etiketten. Stempel-fabrik.de levert  via de website www.aufkleberdrucker.de stickers in elke maat en vorm. Vinyl-stickers, etiketten op rol en vel, labels en etiketten voor binnen en buiten. Alles is mogelijk.

Dagelijks levert Stempel-fabrik beeldmateriaal en tekst van klanten aan. Indien nodig wordt het beeldmateriaal gevectoriseerd. Onze studio maakt vervolgens de bestanden op en levert deze meestal nog dezelfde dag retour. Jaarlijks verwerken we op deze manier vele tienduizenden stickers en etiketten. Eigenlijk werken we als een betrouwbaar verlengstuk van elkaar en deze formule blijkt succesvol. “Het overzetten van databestanden en de bewerking hiervan werkt perfect”, aldus  Monika Adlung van Aufkleberdrucker.de . “Wij kunnen onze klanten een snelle stickerproductie met constante kwaliteit garanderen.  Met GO! Grafi Offshore hebben we een competente en betrouwbare partner aan onze zijde!”.

Eind 2012 heeft Stempel-fabrik.de een nieuwe fabriekshal in gebruik genomen en haar productielijn vernieuwd. En daar zijn wij stiekem ook best een beetje trots op!