Pets Place biedt een compleet en actueel assortiment diervoeding en dierbenodigdheden. Met 240 dierenwinkels én een webshop is Pets Place de grootste dierenwinkelketen van het land. In 2013 is het aantal vestigingen flink gegroeid met de opening van Pets Place XL winkels in 73 Boerenbond vestigingen (shop-in-shop).

Professioneel beeldmateriaal
Via diverse on- en offline mediakanalen, brengt Pets Place het brede assortiment onder de aandacht van haar doelgroep. Fieke van Bussel  is er verantwoordelijk voor dat Pets Place on- en offline goed vindbaar is via onder meer de website, de webshop, folders en nieuwsbrieven. Goed beeldmateriaal speelt een belangrijke rol in de communicatie van Pets Place. Het is belangrijk dat foto’s op de website en in de folders er professioneel uitzien.

Vrijstaande beelden in meerdere formaten
GO! Grafi Offshore maakt beelden vrijstaand voor zowel de webshop als voor de folders van Pets Place en De Boerenbond. Het reclamebureau van Pets Place levert hiervoor de foto’s aan. Dit zijn meestal JPEG bestanden. De Image Studio van GO! Grafi Offshore maakt de beelden vrijstaand. Voor de webshop worden de beelden in 3 low-res formaten teruggeleverd: klein, middel en groot. De high res beelden voor de folder worden op groot formaat als PSD bestand teruggeleverd. “Bij beeldbewerking is het ene beeld het andere niet. Een voerzak vrijstaand maken is zo gebeurd. Het vrijstaand maken van een konijnenren met  gaas is wat ingewikkelder. Daar sta je normaal gesproken niet bij stil.“, aldus Fieke van Bussel

Snel en goed
Pets Place is vooral tevreden over de snelheid waarmee de bewerkte beelden worden teruggeleverd. Fieke van Bussel: “Wij ontvangen de bewerkte beelden altijd binnen 1 à 2 werkdagen terug. En de kwaliteit is prima.”