IT ontwikkeling voor JUSTIS

JUSTIS is een nieuwe speler op Duitstalig Zwitserse verzekeringsmarkt. Het bedrijf, onderdeel van DAS Rechtsschutz-Versicherungs-AG, heeft een abonnementenmodel voor rechtsbijstand ontwikkeld dat je eenvoudig online kunt afsluiten, betalen en met slechts één klik flexibel per maand kunt beëindigen.

Ontwikkeling van de applicatie

Wij zijn er best een beetje trots op dat wij de website en de insurance management applicatie ontwikkeld hebben. Onze GO! HTML Slicing afdeling heeft het web design omgezet in responsive HTML5 en CSS. Via Virtuele Detachering werkten onze programmeurs aan de database, de applicatie en ontwikkelden wij de interface tussen klant en bedrijf. Ons doel hierbij was om het digitale proces voor de klant zo eenvoudig mogelijk te maken. Lees de uitgebreide projectbeschrijving op de website van Virtuele Detachering.

Een fijne samenwerking

JUSTIS is erg tevreden over het project. “JUSTIS is ‘digital only’. Dat betekent dat het voor ons zeer belangrijk is dat het automatiseringsproces soepel verloopt”, zegt Roger Gösele, Geschäftsführer JUSTIS GmbH. “De eisen die wij stelden aan de samenwerking met Grafi Offshore waren dan ook hoog. Maar wij zijn erg tevreden over het verloop van het project. De mensen van Grafi Offshore hebben actief met ons meegedacht om van het project een succes te maken. We hebben het project niet ervaren als een ‘opdrachtgever-opdrachtnemer-samenwerking’. Het was niet wij versus hun, het was ONS”