PTMD collection® is hét merk op het gebied van interieur en home accessoires. Met ruim 6.000 woonartikelen biedt PTMD collection® een totaalconcept voor interieur. Door het gebruik van sobere, grove en natuurlijke materialen hebben de PTMD producten van nature een warme, sfeervolle uitstraling. PTMD collection® beschikt over een eigen designstudio waarin alle producten in eigen beheer worden ontwikkeld. Elk item uit het omvangrijke assortiment straalt daardoor de kenmerkende designfilosofie van het PTMD collection®-merk uit: stoer, sober en sfeervol.

PTMD collection® is continu bezig met vernieuwing van haar assortiment. Alle nieuwe producten worden gefotografeerd voor presentatie in de webwinkel en in de catalogus. Al een tijdje wordt het vrijstaand maken van de beelden gedaan door GO! Grafi Offshore. Eerst direct via de fotograaf. Nu rechtstreeks voor PTMD collection®. Uiteraard in goed overleg met de fotograaf! Wekelijks, soms dagelijks, zet PTMD collection® nieuwe beelden op de ftp server. De medewerkers van de Image Studio van GO! Grafi Offshore zorgen dat de beelden op een mooie manier vrijstaand worden gemaakt. Bewerkte beelden worden zo snel mogelijk teruggeleverd via de ftp server.

PTMD collection® is erg tevreden over de geleverde diensten. Antoinette Dekker, Purchase Assistant bij PTMD collection®: “Wij zijn super tevreden over de snelheid, de communicatie, de kwaliteit en de manier waarop we beelden kunnen aanleveren. Beelden die we op de ftp zetten, komen meestal binnen 1 dag terug. Die snelle teruglevering is heel fijn!”