Sfeervolle beeldbewerking voor Gelasta

voorbeeld beeldbewerking vloer GelastaGelasta BV is dé groothandel in vloerbedekking. Het ruim 40 jaar oude familiebedrijf levert tapijt, vinyl, laminaat en pvc voor iedere woning of project. De afgelopen jaren is Gelasta flink gegroeid. In vijf jaar tijd zijn zowel de omzet als het personeelsbestand meer dan verdubbeld. En het eind is nog lang niet in zicht, want Gelasta heeft grootse plannen. Zo wordt er op dit moment hard gewerkt aan de uitbreiding van het bedrijfspand. Het bestaande pand wordt met meer dan 1.000 vierkante meter uitgebreid. Dat betekent méér magazijnruimte, méér laaddocks en een nieuwe showroom van 250 m2. Ook is er geïnvesteerd in een nieuwe huisstijl en nieuwe displays en ook het aantal markten waarop Gelasta actief is wordt uitgebreid.

Optimale sfeerbeleving door goed beeldmateriaal

Een belangrijke productgroep van Gelasta is pvc-vloeren. “Onze fabrikant van pvc-vloeren levert een prima product, maar de marketingondersteuning in de vorm van promotiemateriaal is niet optimaal. Terwijl de sfeerbeleving een superbelangrijke factor vormt om de verkoop te ondersteunen en de kwaliteit van de producten te tonen. Als leverancier moet je er uit springen” aldus een medewerker van Gelasta. “Sfeerbeleving is enorm belangrijk. Wij willen graag dat mensen de sfeer van onze vloeren beleven. Daarvoor hebben we goed beeldmateriaal nodig”.

Vloeren digitaal inmonteren

voorbeeld beeldbewerking sfeerbeeld GelastaGelasta ging op zoek naar een partij die haar kon helpen met het maken van beeldmateriaal waarin de PVC vloeren optimaal tot hun recht kwamen. De zoektocht eindigde bij Grafi Offshore. Een fotograaf heeft alle vloerdecors gefotografeerd, via Shutterstock zijn passende interieurfoto’s gevonden en Grafi Offshore heeft de fotobewerking voor haar rekening genomen. Voordat het project van start ging hebben we een aantal proefbeelden gemaakt, om Gelasta inzicht te geven in het eindresultaat. Na akkoord op de testbeelden zijn we met een grotere batch van start gegaan. Uit de aangeleverde sfeerbeelden hebben we de vloer verwijderd en deze vervangen door de aangeleverde decorbeelden van de fotograaf. De foto’s zijn zo bewerkt dat lichtval en schaduw intact zijn gebleven op de nieuwe ingemonteerde vloeren.

Super tevreden vanaf het begin tot aan het eind

voorbeeld beeldbewerking GelastaHet resultaat? Stijlvolle interieurfoto’s waar de vloeren van Gelasta optimaal in gepresenteerd zijn. Geheel naar de wens van Gelasta. “Vanaf het begin tot aan het eind zijn wij supertevreden! Het resultaat is goed, de reactiesnelheid was goed, de communicatie was goed en ook de prijs was goed!”

Je begrijpt dat wij trots zijn op deze positieve feedback én op het resultaat van dit unieke beeldbewerkingsproject. Het geeft perfect de kracht van onze beeldbewerkingsexperts aan en de mogelijkheden die onze image studio biedt voor hoogwaardige beeldbewerking.

voorbeeld beeldbewerking vloer Gelasta