Alle meisjes dromen er toch van om een prinsesje te zijn? Het door Studio 100 geproduceerde televisieprogramma Prinsessia brengt deze droom in beeld. In Prinsessia leren vijf prinsesjes, Roos, Violet, Linde, Iris en Madeliefje, om een echte prinses te worden. Ze krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. De 5 prinsesjes van Prinsessia geven een kijkje in het leven van een échte prinses. Na elke les zijn ze weer een beetje meer prinses! De serie is te zien op Ketnet in Vlaanderen en Zappelin in Nederland.

Beeldbewerking

De Image Studio van GO! Grafi Offshore bewerkte de beelden voor de style guide. Wij maakten beeldmontages van foto’s van het kasteel.  Naast de tv-serie maakte Studio 100 ook een prachtig boek: het Grote Prinsessenboek. Dit boek telt ruim 40 pagina’s vol met prachtige details, zoals voelstukjes, goudfolie, draaischijf, flapjes, spiegeltje en envelopjes met briefjes. Het boek is voorzien van een CD single en een prinsessenkroontje. GO! Grafi Offshore bewerkte het beeldmateriaal van Het Grote Prinsessenboek. Onze beeldbewerkers zijn trots op de bijdrage die ze leverden aan Prinsessia!

Poster Sinterklaasshow

De prinsesjes traden voor het eerst op tijdens de Sinterklaasshow van Studio 100 in 2013. Inmiddels heeft GO! Grafi Offshore de uitwerking van de poster voor de grote Sinterklaasshow 2014 ook gedaan!