Lekkages in van perslucht en gassen in industriële persluchtsystemen zorgen voor enorm veel energieverspilling en hoge kosten. KDS Persluchtlekkage spoort deze lekkages op, brengt ze in kaart en repareert ze. Voordat KDS aan de slag gaat bij een klant, inventariseert ze de situatie en stelt een mooi rapport op met daarin de lekken, hun locatie, type lek, etc. Dit resulteert in een verliesrapportage waarin ook de financiële gevolgen zichtbaar zijn.

Een intensief karwei

Tot voor kort was het opstellen van een rapport met alle berekeningen een intensief karwei voor KDS. Met de handmatige invoer en de opmaak van een rapport was het bedrijf al gauw een dag bezig.

Speciale Android tablet app

GO! Grafi Offshore heeft een speciale Android tablet app voor KDS ontwikkeld. Hiermee gaat het opstellen van een rapport vele malen sneller. In de app kan KDS rapporten aanmaken, foto’s maken van de situatie en verschillende details over het gevonden lek invoeren. Wordt een lek ter plekke gerepareerd, kan dit worden aangegeven in de app. Het resultaat van een meting is nu een opgemaakt rapport in PDF. De app genereert dit automatisch. Ook heeft de app een exportfunctie, waarmee gegevens eenvoudig worden geëxporteerd naar Excel.

“De tijdbesparing is enorm!”

“Het werkt fantastisch”, aldus Olivier d’Achard van Enschut van KDS. “De app is eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. Wij zijn hartstikke blij met de snelle levering van de app, de persoonlijke begeleiding en het geweldige eindresultaat. De tijdbesparing is enorm!”

Dankzij onze kennis van app-ontwikkeling, Adobe Indesign en PDF konden wij deze app snel en voordelig bouwen. Meer weten over onze app-diensten? Neem contact met ons op: +31 (0)168-476144.