Tooter App voor iOS en Android

Het was een leuk, uitdagend project met als opdracht: bouw een app voor iPhone en Android die het zoeken naar, en het vinden van auto’s leuk, overzichtelijk en eenvoudig maakt! Onze iOS, Android en .Net developers hebben er hard aan gewerkt, maar het resultaat mag er zijn!

“Tinder voor auto’s”

Tooter kun je het beste omschrijven als “Tinder voor auto’s”. Tooter laat de gebruiker zijn wensen en eisen invullen en geeft op basis daarvan selecties van gebruikte wagens. Door naar links of rechts te swipen, like je de auto of wijs je hem af. Tooter leert van het swipe-gedrag van gebruikers en zorgt daardoor voor steeds snellere en nauwkeurigere matches. Tooter bouwt persoonsprofielen op en maakt gebruikersgroepen aan om de match nog beter te maken.

Leuke functies

De Tooter App heeft een aantal functies die het gebruik nog leuker maken, zoals:
• selecties op je telefoon opslaan en je “eigen showroom” maken;
• selecties delen via Facebook;
• snel via e-mail of telefoon contact opnemen met dealers;
• de routeplanner gebruiken.

Intelligent, zelflerend matchingsysteem

De basis van Tooter wordt gevormd door een intelligent, zelflerend matchingsysteem. Deze is dusdanig opgezet dat het voor iedere markt of ieder product geschikt is. Wellicht ook voor jou? We hanteren een licentiemodel en een eenmalige setup-fee. Dataprofielen en data-analyse zijn inbegrepen.

Gratis download

Ervaar zelf hoe leuk Tooter is. Download de App gratis in de AppStore of de PlayStore.