Opvallend stijlvol. Opvallend elegant. Onmiskenbaar JOOP! Zo worden de woonaccessoires van JOOP! LIVING omschreven. Een collectie van fraai vormgegeven woonaccessoires. De ontwerpen staan garant voor compromisloze kwaliteit en unieke verfijning.

De afbeeldingen en tekeningen, die in het technische communicatiemateriaal van JOOP! LIVING worden gebruikt, waren alleen beschikbaar als rasterafbeelding en niet als vectorbestand. Via het Duitse reclamebureau Brand Expression GmbH werd GO! Grafi Offshore gevraagd om de beelden om te zetten naar lijntekeningen in Illustrator. Belangrijk hierbij was dat alle beelden in een zelfde formaat werden gemaakt, waarbij wel de verhoudingen van de meubelstukken ten opzichte van elkaar in stand bleven. Een aantal tekeningen moest ook opgeschoond worden, in die zin dat we het aantal lijnen moesten vereenvoudigen.

JOOP! LIVING is zeer tevreden met het resultaat. Doordat de tekeningen nu als vectorbestand beschikbaar zijn, is de kwaliteit enorm verbeterd. De afbeeldingen kunnen nu onbeperkt vergroot worden, zonder dat er kwaliteitsverlies optreedt. Geheel in lijn met de kwaliteitseisen van JOOP! LIVING!