Verpakkingsmateriaal nodig? Dan is er één organisatie die werkelijk alles biedt op het gebied van verpakkingen: de Paardekooper Van der Windt Group. Zij bieden een breed assortiment verpakkingen, disposables en bedrijfsbenodigdheden. Van standaard kunststof verpakkingen, luxe verpakkingen op maat, decoraties, hygiëneartikelen en alles voor kantoor en winkel. Het gezamenlijk assortiment omvat meer dan 40.000 artikelen.

Wekelijkse stroom nieuwe beelden

Wekelijks wordt een behoorlijk aantal nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen standaard assortiment en klantspecifieke artikelen (custom-made). Elk nieuw artikel wordt gefotografeerd. En elk artikel dat gefotografeerd is, wordt vrijstaand gemaakt. Dit vrijstaand maken heeft Paardekooper Van der Windt Group uitbesteed aan GO! Grafi Offshore. Omdat het assortiment continu vernieuwd wordt, is er een regelmatige stroom aan nieuwe beelden die bewerkt moeten worden. Het aan- en terugleveren van de beelden is dan ook zo ingericht dat dit proces soepel verloopt.

Prettige samenwerking

Paardekooper is zeer tevreden over de samenwerking. “Het contact met de mensen van GO! Grafi Offshore is zeer prettig. Er wordt snel geschakeld, het uploaden van de beelden gaat eenvoudig en als de beelden weer klaarstaan krijg ik een seintje”, aldus Jurriaan van Dam, marketeer bij Paardekooper. “Het is fijn dat we er nauwelijks omkijken naar hebben. De kwaliteit is prima. Het kost weinig tijd en het is een prettige manier van werken. Het ontzorgt echt!”

Inmiddels maken meerdere bedrijven binnen de Paardekooper Van der Windt Group met alle tevredenheid gebruik van de diensten van GO! Grafi Offshore.