YoungCapital, moederbedrijf van StudentenWerk, is marktleider in HR-oplossingen voor jong talent. De innovatieve organisatie maakt op een slimme manier de juiste match tussen hoogopgeleid talent en werkgevers. Om haar kennis over e-recruitment te delen, geeft YoungCapital de “New Generation Recruitment Guide” uit. Dit is een gids voor ondernemers vol interessante informatie, trends en tips op het gebied van e-recruitment. De gids ziet er mooi en fris uit, staat vol interessante verhalen, trends, onderzoeken en tips. Kortom, bijna 100 pagina’s vol goed leesvoer! De gids is gratis aan te vragen op de website van YoungCapital.

Van print naar digitaal

GO! Grafi Offshore werd benaderd voor de opmaak van de Engelstalige versie van de“New Generation Recruitment Guide”. Aan de hand van de huisstijlgids (sinds begin 2014 heeft YoungCapital een nieuwe huisstijl) hebben onze DTP’ers de Engelse teksten in de bestaande lay-out geplaatst. Het oorspronkelijke bestand dat gemaakt was voor print, is geoptimaliseerd voor digitaal gebruik. Ook het beeldmateriaal is aangepast voor digitale verspreiding (PDF). Bovendien hebben we hyperlinks met de juiste koppelingen aan het document toegevoegd.

Prettige samenwerking

“De samenwerking verliep zeer prettig”, aldus Sonja Hartgring, Manager Marketing en Communicatie bij YoungCapital. “GO! Grafi Offshore werkt snel en secuur. De prijsstelling is vriendelijk. Doordat er een account manager tussen zat voor een extra check op de correcties, verliep het correctieproces zeer soepel. Wij werden compleet ontzorgd!”

GO! Grafi Offshore doet meer

Momenteel werken onze DTP’ers met veel plezier aan de opmaak en het drukwerkklaar maken van twee jaarverslagen voor YoungCapital. Deze projecten worden in juli afgerond.