RETARGETING BANNERS EN BANNERSETS

Retargeting banners en bannersets voor elk platform

Goede retargeting banner nodig om het succes van je online advertentiecampagne verder te vergroten? Wij maken retargeting banners in alle soorten, IAB formaten en platformen. We kennen de ins en outs, voorwaarden en restricties van de advertentieplatformen. Bovendien leveren wij supersnel!

Retargeting banners inzetten om leads te verleiden

Retargeting banners worden vaak succesvol ingezet om de twijfelende bezoeker die je website heeft verlaten te verleiden om nog een keer terug te keren naar je website. Eenmaal op de website is het de kunst om deze prospect te converteren van lead naar klant. Bij de inzet van retargeting banners is het belangrijk dat je de juiste balans vindt tussen sympathie en commerciële overtuigingskracht.

Laat je retargeting banner maken door een specialist!

GO! Grafi Offshore is dé productiestudio voor online banners. Wij maken je retargeting banner of bannerset geheel naar wens. Geef aan hoe de lay-out van de banner moet zijn, welke elementen je dynamisch ingesteld wilt hebben, wat de call-to-action is  en welke formaten je gaat gebruiken. Wij doen de rest. Het resultaat? Een campagne die afgestemd is op je doelgroep en waar je mee scoort!

Eenvoudige werkwijze voor het maken van banners

Retargeting banners laten maken was nog nooit zo eenvoudig. Je hebt geen kennis nodig van HTML5. Die hebben wij namelijk al. Het enige dat je hoeft te doen is ons het beeldmateriaal en de bannerteksten aanleveren. Dit kan via ftp of via ons eigen WeTransfer kanaal. Daarnaast geef je aan hoe het resultaat van je banner er uit moet komen te zien. Onze bannerstudio zet je briefing dan om in een flitsend eindresultaat. Zeker weten dat je alles aanlevert? Download hier ons briefingformulier.

Je voordelen op een rijtje

 • Supersnelle levering: binnen 3 werkdagen geleverd
 • Topkwaliteit banners en bannersets voor alle platformen
 • Service with a smile. Bij ons houdt het niet op bij de voordeur

Benieuwd hoe het werkt?

Graag vertellen we je meer. Misschien wil je eerst vrijblijvend een op maat gemaakt bannervoorbeeld ontvangen? Mail ons of bel +31 (0)168 47 61 44.

 

Leestip

Ben je benieuwd hoe je banners succesvol kunt inzetten? Lees dan ons blogartikel: Dynamische banners succesvol inzetten voor retargeting en prospecting

Vraag vrijblijvend een voorbeeld op maat aan

  Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

  Enkele voorbeelden van online banners

  logo Adform
  logo Doubleclick
  logo Google Ads
  Weborama