Zien we je op de IPON of op het Next Learning Event?

Op 28 en 29 februari 2024 zijn wij met LesLinq, onze online tool voor het maken van sparkling content, aanwezig op de IPON in de Jaarbeurs Utrecht. IPON is al meer dan 15 jaar het ontmoetingsplatform voor het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Het wordt opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s.

Bezoek onze stand B18

Wij staan op stand B18 en hebben een zeer interessante beursaanbieding! Ontdek bij onze stand hoe je aantrekkelijke microlearnings of e-learnings kunt ontwikkelen die niet alleen leren leuk maken, maar ook echte resultaten opleveren. Zien we je daar?

Next Learning Event

Daarnaast staan we op 10 april op het Next Learning Event, waar het thema “Leren is verbinding” centraal staat. Next Learning 2024 in ‘s-Hertogenbosch gaat dieper in op systemisch kijken en ontdekken hoe leren deel uitmaakt van een ecosysteem. Ook hier laten we je graag de ins en outs zien van toegankelijk digitaal leren!

We ontmoeten je graag

Zien we je op 1 van deze events? Leuk!

Plan een afspraak

Graag geven we je onze volledige aandacht tijdens de beurs. Plan via deze link je afspraak in voor een demo van LesLinq of om te praten over de diensten van GO! Grafi Offshore. Dan ben je ervan verzekerd dat we tijd voor je hebben.

Bestel gratis kaarten voor de IPON

Wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Onderwijs en ICT? Dan is een bezoekje aan de IPON zeker de moeite waard. Bestel gratis je kaarten via deze link. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten op de IPON 2022!

Het wordt opnieuw een evenement boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s, onderwijsinnovatie en professionalisering.