KLANTTEVREDENHEID

100% tevreden

KLANTEN

stempel 100% tevreden klanten

Onderzoek klanttevredenheid

Het uitvoeren van een onderzoek naar de tevredenheid van klanten is altijd spannend. Je vraagt om een mening en het kan zomaar zijn dat deze tegenvalt. Bovendien moet je als organisatie bereid zijn om wat met de uitkomsten te doen! Niet alleen een spannende, maar ook een belangrijke uitdaging dus!

100% tevreden klanten

Inmiddels hebben we het klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd en de resultaten verwerkt. Wij zijn blij verrast met de uitkomsten. 100% kiest in de toekomst weer voor GO! Grafi Offshore. 100% zou GO! Grafi Offshore aanbevelen bij anderen. En onze klanten geven ons gemiddeld 4,2 sterren op een schaal van 5. Vertaald naar een rapportcijfer is dat een ruime 8! Met name de snelle levering, onze betrouwbaarheid, en onze goede service worden hoog gewaardeerd.

Ruimte voor verbetering

Natuurlijk is er ook ruimte voor verbetering. Zo blijkt dat we wat meer ons best moeten doen om de breedte van ons portfolio (vooral het maken van banners en animaties in HTML5 en programmeerdiensten) meer onder de aandacht te brengen. En op het gebied van proactiviteit en meedenken met de klant verwachten jullie wat meer van ons. Hier gaan we mee aan de slag! In onze nieuwsbrieven informeren we je over de voortgang. Heb je ideeën of suggesties voor ons? Wacht niet tot het volgende klanttevredenheidsonderzoek, maar  stuur direct een mail naar Frank of bel +31 (0)168  47 61 44.

Samenvatting klanttevredenheidsonderzoek

Beste klanten: bedankt voor jullie medewerking aan het onderzoek!