Online banners voor de Micazu campagne van Klein + Klein

Micazu banners voor Klein + Klein

Een goed en creatief concept is de basis om een boodschap opvallend en aansprekend over te brengen. Dat is precies waar Klein + Klein sterk in is: het maken van originele, aansprekende concepten. Want niet wát een bedrijf vertelt, maar vooral hóe het bedrijf deze boodschap overbrengt, bepaalt het succes.

“Bij Grafi Offshore hadden wij direct het gevoel dat het goed ging komen.”

Een van de klanten uit het indrukwekkende portfolio van Klein + Klein is aanbieder van vakantiehuizen Micazu. Voor een campagne van Micazu ging Klein + Klein op zoek naar een professionele partij die de bannerontwerpen om kon zetten in online banners. GO! Grafi Offshore werd geselecteerd. “Wij hebben met meerdere partijen contact gezocht voor het maken van online banners”, zegt Marco Klein. “Bij GO! Grafi Offshore kregen wij meteen een goede indruk. Wij hadden direct het gevoel dat het goed ging komen”.

Technische realisatie van HTML5 banners

Klein + Klein leverde de ontwerpen in Photoshop aan. De Interactieve Media Studio van GO! Grafi Offshore heeft deze photoshopbestanden als basis gebruikt voor de technische realisatie van de verschillende HTML5 banners.

Een goede samenwerking

Klein + Klein Communicatie is erg tevreden met het geleverde resultaat. “Het contact was uitstekend, er werd snel gereageerd, goed meegedacht, alles was op tijd en precies zoals afgesproken.”