Dynamische remarketing banners voor Charlie Temple

Charlie Temple remarketing bannerOnline opticien Charlie Temple is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende online speler. Het bedrijf, sinds 2019 onderdeel van GrandVision, biedt hoogwaardige kwaliteit brillen voor een eerlijke prijs. De filosofie van Charlie Temple is dat het kopen van een bril leuk en gemakkelijk moet zijn. En dat iedereen een bril van de beste kwaliteit moet kunnen kopen, zonder een fortuin uit te geven.

Online zichtbaarheid

Als online speler is online zichtbaarheid uiteraard enorm belangrijk. Daarom zet Charlie Temple diverse online kanalen in om haar producten te promoten. Op verschillende manieren wordt continu getest met nieuwe campagnes en gezocht naar verbetering van de resultaten.

Professionele partij voor het maken van online banners

Voor een nieuwe dynamische remarketing campagne zocht Charlie Temple een professionele partij voor het maken van de online banners. Na vergelijk van meerdere partijen viel de keuze op GO! Grafi Offshore. Hierbij gaf vooral het vertrouwen in de professionaliteit en de manier waarop in mogelijkheden in plaats van beperkingen werd gedacht de doorslag.

Het doel van de dynamische remarketing campagne

Doel van de online campagne is om bezoekers, die op de website van Charlie Temple (nog) niet tot aankoop zijn overgegaan, nogmaals te bereiken. Via dynamische banners in Google Ads probeert Charlie Temple deze prospects alsnog te verleiden tot het doen van de aankoop. De banners zijn dynamisch in die zin dat ze de producten tonen die de betreffende bezoeker het laatst heeft bekeken. Het design is intern door Charlie Temple gedaan. Ook het XML bestand met de productinformatie, dat aan de dynamische campagne is gekoppeld, werd door Charlie Temple aangeleverd. GO! Grafi Offshore heeft vervolgens de online banners in 6 verschillende formaten banners gemaakt.

“We hebben het als een fijne samenwerking ervaren en zijn tevreden over de resultaten”

Ender Ozcam, als Performance Marketeer verantwoordelijk voor de online advertentiekanalen waarop Charlie Temple haar producten promoot, is zeer tevreden over de samenwerking met GO! Grafi Offshore. “Het contact met Lars (projectmanager) ging heel goed. We hebben leuke gesprekken gehad en hij reageert snel! Lars heeft ons goed geadviseerd en uiteindelijk geleverd waar we om hadden gevraagd. We hebben het als een fijne samenwerking ervaren en zijn tevreden over de resultaten.

De dynamische remarketing campagne gaat binnenkort van start. Wij hopen dat Charlie Temple over de resultaten net zo tevreden zal zijn als over de projectsamenwerking!

Meer weten over het effectief inzetten van online banners?

Neem contact met ons op per e-mail of bel: 0168 476 144