De winkel voor dagelijks gemak. Dat is SPAR. Met meer dan 12.000 winkels in 30 landen geniet de foodretailer internationale bekendheid. Onder SPAR Holding horen in Nederland de winkelformules SPAR (230 winkels) en Attent (145 winkels).

Actieve inzet van on- en offline campagnes

Om het aanbod versproducten, het complete assortiment kruidenierswaren en een aanvullend pakket diensten in Nederland onder de aandacht van het publiek te brengen, is SPAR actief met de inzet van diverse on- en offline campagnes. Wekelijks biedt SPAR leuke, nieuwe acties en interessante aanbiedingen. Deze worden onder meer bekend gemaakt via een geprinte folder, displays in de winkel, internet en social media.

Productie van visuals

Elk mediakanaal stelt specifieke eisen aan de visuals die worden gebruikt. Voor de productie van deze visuals heeft SPAR de diensten ingeschakeld van GO! Grafi Offshore. Bijna dagelijks creëren wij beelden voor de digitale nieuwsbrief, social media, de website, de webwinkel, bannercampagnes, kassadisplays, etc.

“Dat is snel! Het ziet er goed uit!”

De productie van de visuals verloopt als een geolied proces. Regelmatig horen we “Dat is snel! Het ziet er goed uit!” en daar worden we blij van. Op deze manier maken wij het de winkel voor dagelijks gemak ook weer wat gemakkelijker!