Bralirwa (onderdeel van de Heineken groep) is de grootste bierbrouwerij en frisdankleverancier in Rwanda. De producten van Bralirwa zijn in het hele land te verkrijgen via een groot aantal verkooppunten. Elk verkooppunt kan rekenen op uitgebreide verkoopondersteuning van het verkoopteam van Bralirwa. Dit gaat nóg beter nu het Bralirwa sales team gebruik maakt van een speciale Sales App (Android Tablet Applicatie), die ontwikkeld is door Grafi Offshore.

Met de Sales App kunnen de vertegenwoordigers van Bralirwa alle marketing- en verkoopinformatie interactief volgen tijdens de bezoeken. De App toont het complete Bralirwa portfolio en de bedrijfshistorie. Ook heeft de Sales App een speciale functie die de vertegenwoordiger helpt om een prospect of klant te overtuigen van de voordelen van samenwerken met Bralirwa.

Het development team van Grafi Offshore heeft het design gemaakt en de technische ontwikkeling (zowel frontend als backend) uitgevoerd. Ook hebben we de App voorzien van een flexibel Content Management Systeem. Hierin kan Bralirwa de content zelf kan aanpassen en de gebruiksstatistieken bekijken. Dit CMS wordt ook door GO! Grafi Offshore gehost.

Bralirwa is zeer tevreden met het eindresultaat. De App is een groot succes geworden en Bralirwa is Grafi Offshore zeer dankbaar voor haar bijdrage hieraan. Zoals ze het zelf zeggen: “I would like to thank the entire Grafi Offshore team for making this application a success. Thank you for all your efforts and patience!”