Visualisaties van afhaalrobots voor medicijnen voor Pharmaservice24

Er zijn situaties te bedenken wanneer het afhalen van producten niet gewoon goed, maar buitengewoon goed moet zijn. Bijvoorbeeld als het om medicijnen gaat. Pharmaservice24 heeft hier een prachtig product voor ontwikkeld: de Pharmabox24. Dit is een uitgifterobot voor apotheken, die modern, efficiënt en vooral voordelig is.

Visualiseren belangrijk

Bij de verkoop van een product zoals de Pharmabox24 speelt beeldmateriaal een belangrijke rol om te visualiseren hoe het geïnstalleerde product er uit gaat zien. Dit visualiseren wordt uitgevoerd door de Image Studio van GO! Grafi Offshore.

Beeld als onderdeel van het verkooptraject

Is een apotheek geïnteresseerd in de Pharmabox24, dan gaat Pharmaservice24 in gesprek met de apotheker. Samen met de apotheker stellen zij de ideale machine voor de automatische uitgifte van medicijnen samen. Bij het bezoek aan de apotheek, wordt ook een foto gemaakt van de locatie. Deze foto wordt vervolgens naar GO! Grafi Offshore opgestuurd voor beeldbewerking. De Image Studio haalt elementen uit de foto weg, bewerkt de kleuren en past tekst aan. Het eindresultaat laat een beeld zien dat realistisch weergeeft hoe de locatie er uit zou zijn wanneer een Pharmabox24 geïnstalleerd zou zijn. De bewerkte foto wordt vervolgens meegestuurd met de offerte, zodat de apotheker een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat.

“Fijn als je met een partner werkt die betrouwbaar is en waarmee je snel kunt schakelen”

Pharmaservice24 is tevreden over de samenwerking. “Fijn als je met een partner werkt die betrouwbaar is en waarmee je snel kunt schakelen.“, aldus Max Bronswijk van Pharmaservice24. “Wij zijn vooral tevreden over de heldere communicatie en de snelheid van reageren en opleveren. Hierdoor kunnen wij ook weer snel met onze klanten schakelen.”

Bekijk hier een paar ‘voor’ en ‘na’ foto’s