E-LEARNING APPLICATIES

Productie van e-learning applicaties

Leren in de spelvorm (gamification) is niet alleen leuk om te doen, het is ook een erg effectieve manier van leren. Niet elke educatieve uitgever heeft echter de technische kennis in huis om zelf leerlingsoftware te ontwikkelen. Het inschakelen van een externe partij kan in dat geval uitkomst bieden. GO! Grafi Offshore heeft veel ervaring met het produceren van digitale leermiddelen, games en applicaties in HTML5. Meerdere Nederlandse en Vlaamse educatieve uitgeverijen hebben ons al ingezet voor het produceren van e-learning applicaties en huiswerkplatformen.

CMS, LMS & API koppelingen

Een oefening (asset) van een letter- of rekenspel staat niet op zichzelf. Zij zijn vaak onderdeel van een groter aanbod aan assets en games, die op hun beurt weer gekoppeld zijn aan een Content Management Systeem (CMS) en een Leerling Management Systeem (LMS). Voor een vloeiende uitwisseling van informatie en data zijn deze systemen aan elkaar gekoppeld via API’s. Dankzij onze ervaring begrijpen wij hoe deze systemen gebouwd en aan elkaar gekoppeld moeten worden. Wij begrijpen de techniek. Daardoor kunt u zich volledig focussen op de inhoud.

Overzichtelijke en flexibele ontwikkelmethode

Bij het bouwen van de e-learning applicaties werken wij volgens de SCRUM-methode. Dat betekent dat wij een project onderverdelen in kleine deelopdrachten, die wij in een vast ritme opleveren en testen. Bovendien stellen wij periodiek een overzicht op van de verwachtingen voor de volgende periode. Door deze werkwijze zijn status, voortgang en planning van de verschillende delen duidelijk en voorspelbaar.

Complexe projecten succesvol afronden

Onze developers hebben niet alleen de technische kennis om de software volgens de richtlijnen van de uitgeverij te ontwikkelen, ze komen ook met oplossingen vóórdat een probleem ontstaat. Zij stellen de juiste vragen op het juiste moment of verzamelen zelf in een vroeg stadium de nodige informatie voor de oplossing. Doordat wij vele gelijksoortige projecten voor educatieve uitgeverijen gedaan hebben, is het voor iedereen binnen onze organisatie helder wat de succesfactoren van goed werkende leerlingsoftware en educatieve games zijn.

Scherpe tarieven

Ons uurtarief voor het uitvoeren van HTML5 werkzaamheden is € 35,50. Standaard berekenen wij 15% van het totaal aantal productie-uren als projectmanagement.

Meer weten?

Neem contact met ons op: +31 (0)168 476 144

Voorbeelden

Zwijsen Schatkist applicatie

Zwijsen Schatkist applicatie

Huiswerkplatform Bingel

Bingel huiswerkplatform

Vraag direct een offerte aan

Upload je bestanden en ontvang een prijsopgave op maat. Wij nemen snel contact met je op.

Bekijk enkele

PROJECTEN

Famas lamp

Webbased Facility Management Systeem voor FAMAS

Overig
Justis screenshot website

IT ontwikkeling voor JUSTIS

Overig
Tooter app

Tooter App voor iOS en Android

Overig
Menu