EXPERTS IN PHOTOSHOP

Photoshop expert nodig? Grote productiestudio voor fotobewerking!

Heb je professionele fotobewerkingen nodig en ben je op zoek naar een Photoshop expert? GO! Grafi Offshore biedt hoogwaardige diensten op het gebied van digitale beeldbewerking / fotobewerking aan. Ideaal voor fotografen, reclamebureaus en webwinkels. In 2005 zijn wij begonnen met het vrijstaand maken van afbeeldingen. Sindsdien hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in het bewerken van foto’s. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een succesvolle, internationale productiestudio met een groot aantal terugkerende en tevreden klanten.

Diverse bewerkingen in Adobe Photoshop

Activiteiten die wij doen op het gebied van beeldbewerking zijn onder andere:

  • foto’s retoucheren
  • kleurbewerkingen uitvoeren
  • beelden manipuleren
  • beeldmontages maken
  • beelden vrijstaand maken

Veel fotografen, reclamebureaus en webwinkels maken gebruik van onze diensten.

Foto’s retoucheren

Een foto professioneel laten retoucheren? Onze experts doen het snel en vakkundig! Denk bijvoorbeeld aan:

  • het wegwerken van rimpels of onzuiverheden van de huid (beauty retouche)
  • het verwijderen van spiegelingen in een foto
  • het inmonteren van een kraag bij een kledingstuk

Kleurbewerkingen

De kleurbewerkingen die wij uitvoeren variëren van kleurcorrecties, zoals het aanpassen van helderheid, contrast en verzadiging tot het compleet omkleuren van objecten. Dit doen wij veel voor webwinkels die het product in elke kleur waarheidsgetrouw willen presenteren en niet van elke kleur een foto hebben.

Beeldmontage / foto’s samenvoegen in Photoshop

Met beeldmontage voegen wij meerdere foto’s samen tot één nieuwe realistische foto. Het maken van een goede beeldmontage kan best complex zijn. Je hebt te maken met elementen uit verschillende beelden die je samenvoegt. Is de beeldhoek passend, is het licht vergelijkbaar, klopt de vergrotingsmaatstaf, de scherpte en de fotografische korrel? Uiteraard houden onze ervaren medewerkers met al deze factoren rekening.

Foto’s vrijstaand maken

Ook zijn wij goed in het snel en nauwkeurig vrijstaand maken van foto’s. Zeker wanneer het om complexe bewerkingen gaat! Wij leveren het uitgeknipte / vrijstaand gemaakte beeld terug tegen een achtergrond naar wens. Ook kunnen wij een schaduw of reflectie / spiegeling toevoegen en foto’s croppen of schalen. Je ontvangt de bewerkte beelden terug als een gelaagd Photoshop bestand of elk ander bestand naar keuze. De medewerkers van onze Image Studio werken op de pixel nauwkeurig en snel.

Onze experts leveren constante, hoogwaardige kwaliteit

Stel je hoge eisen aan kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van onze Image Studio beschikken over diepgaande kennis van Adobe Photoshop. Een Photoshop expert word je niet zomaar. Daar is training voor nodig. Daarom worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold om het beste uit je beelden te halen. Dagelijks bewerken we een grote hoeveelheid beelden op kwalitatief hoogwaardige wijze. Na bewerking worden de beelden gecontroleerd op kwaliteit. Kortom, over de kwaliteit die we leveren kunnen we dan ook kort zijn: deze is zeer goed! Ook bij grote volumes.

Eenvoudige werkwijze

Je foto’s laten bewerken door onze Image Studio was nog nooit zo eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is ons het beeldmateriaal aan te leveren. Dit kan via ons ftp kanaal of via ons eigen WeTransfer kanaal. Daarnaast stuur je ons de instructie voor de bewerking. Eventueel met wat voorbeeldmateriaal. Onze Image Studio gaat dan voor je aan het werk. Zeker weten dat je alles aanlevert? Download hier ons briefingformulier.

Vrijblijvend uitproberen

Graag overtuigen wij je van de kwaliteit van onze Image Studio. Daarom kunnen bedrijven onze diensten op het gebied van beeldbewerking vrijblijvend testen. Vraag hier een vrijblijvende testbewerking door een Photoshop expert aan.

Meer weten?

Interesse in de inzet van een Photoshop expert? Neem contact met ons op: 0168-476 144

Kennis maken met onze kwaliteit?

Vraag een vrijblijvende testbewerking aan

Voorbeelden

VRIJSTAAND MAKEN VAN KLEDING

beeldbewerking kleding

RETOUCHEREN

food retouche

KLEURBEWERKING

kleurbewerking rolgordijn

BEELDMONTAGE

beeldbewerking oog

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS

Bekijk onze

EXPERTISE

Adobe Photoshop100%
100%
Adobe InDesign100%
100%
Adobe Illustrator100%
100%
HTML5100%
100%
Wordpress100%
100%
IOS Development100%
100%
Front-End Development100%
100%

Bekijk enkele

PROJECTEN

Prachtige geretoucheerde kunstfoto’s voor Colour & Books

Beeldbewerking
visualisatie afhaalrobot

Visualisaties van afhaalrobots voor medicijnen voor Pharmaservice24

Beeldbewerking