PROFESSIONEEL FOTO BEWERKEN

Experts in fotobewerking / beeldbewerking

Professioneel foto bewerken? Dat doen wij goed en snel. GO! Grafi Offshore biedt hoogwaardige diensten op het gebied van beeldbewerking / fotobewerking. Wij retoucheren foto’s, maken mensen of producten vrijstaand, voeren kleurbewerkingen en beeldmanipulaties uit en maken beeldmontages.

Foto’s vrijstaand maken

Snel en nauwkeurig mensen en/of producten vrijstaand maken. Daar zijn wij goed in. Zeker wanneer het om complexe bewerkingen gaat, zoals mensen met krullend haar! Wij leveren het uitgeknipte / vrijstaand gemaakte beeld terug tegen een achtergrond naar wens. Ook kunnen wij een schaduw of reflectie / spiegeling toevoegen en foto’s croppen of schalen. Je ontvangt de bewerkte beelden terug als een gelaagd Photoshop bestand of elk ander bestand naar keuze.

Foto’s retoucheren (fotoshoppen)

De kracht van professioneel foto’s retoucheren (het zogenaamde fotoshoppen) is dat het zo goed gebeurt dat het niet opvalt dat een foto bewerkt is.  Onze Photoshop experts hebben veel ervaring met het retoucheren van foto’s. Wij werken snel en vakkundig. Werkzaamheden die wij uitvoeren op het gebied van beeldbewerking en beeldmanipulatie zijn zeer divers. Retouche werkzaamheden die wij uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

  • het wegwerken van rimpels of onzuiverheden van de huid (beauty retouche)
  • het verwijderen van spiegelingen in een foto
  • het inmonteren van een kraag of het verwijderen van kreukels bij een kledingstuk

Digitale kleurbewerkingen foto

De kleurbewerkingen die wij uitvoeren variëren van kleurcorrecties, zoals het aanpassen van helderheid, contrast en verzadiging tot het compleet omkleuren van objecten. Dit laatste doen wij bijvoorbeeld veel voor webwinkels die het product in elke kleur waarheidsgetrouw willen presenteren en niet van elke kleur een foto hebben.

Beeldmanipulatie / foto’s samenvoegen in Photoshop

Meerdere foto’s samenvoegen tot één nieuwe realistische foto kan best complex zijn. Je hebt te maken met elementen uit verschillende beelden die je samenvoegt. Is de beeldhoek passend, is het licht vergelijkbaar, klopt de vergrotingsmaatstaf, de scherpte en de fotografische korrel? Uiteraard houden onze ervaren medewerkers bij het uitvoeren van beeldmanipulaties rekening met al deze factoren.

Constante, hoge kwaliteit

Stel je hoge eisen aan kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van onze Image Studio beschikken over brede ervaring op het gebied van beeldbewerking en beeldmanipulatie. Dagelijks bewerken we een grote hoeveelheid beelden op kwalitatief hoogwaardige wijze. Kortom, over de kwaliteit die we leveren kunnen we dan ook kort zijn: deze is zeer goed!

Eenvoudige werkwijze

Je foto’s laten bewerken door onze Image Studio was nog nooit zo eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is ons het beeldmateriaal aan te leveren. Dit kan via ons ftp kanaal of via ons eigen WeTransfer kanaal. Daarnaast stuur je ons de instructie voor de bewerking. Eventueel met wat voorbeeldmateriaal. Onze Image Studio gaat dan voor je aan het werk. Zeker weten dat je alles aanlevert? Download hier ons briefingformulier.

Voor wie?

Professioneel foto’s laten bewerken is vooral interessant voor fotografen, reclamebureaus en webwinkels. Zij zetten ons in wanneer zij grote aantallen foto’s in Photoshop niet alleen snel, maar vooral ook heel goed willen laten bewerken. Ook schakelen onze klanten onze deskundigheid in wanneer het gaat om ingewikkelde, complexe bewerkingen in Photoshop. In de praktijk zien we dat onze klanten vooral tevreden zijn over onze snelheid, de constante kwaliteit die wij leveren en de goede projectcommunicatie.

Maak kennis met onze kwaliteit, vraag een testbewerking aan

Graag overtuigen wij je van de kwaliteit van onze Image Studio. Ter kennismaking kunnen bedrijven daarom onze diensten op het gebied van beeldbewerking vrijblijvend testen.

Meer weten?

Bel met Annette of Frank via: +31 (0)168  476 144 of laat hier weten hoe wij je kunnen bereiken, dan nemen wij contact met je op.

Kennis maken met onze kwaliteit?

Vraag een vrijblijvende testbewerking aan

Voorbeelden

vloer digitaal aanpassen beeldbewerking Gelasta beeldbewerking Gelastavloer digitaal aanpassen beeldbewerking Gelasta
beeldbewerking bierbeeldbewerking bier na
kledingkast retouchkledingkast retouch
fotobewerking kledingstukfotobewerking kledingstuk

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS

Bekijk onze

EXPERTISE

Adobe Photoshop100%
100%
Adobe InDesign100%
100%
Adobe Illustrator100%
100%
HTML5100%
100%
Wordpress100%
100%
IOS Development100%
100%
Front-End Development100%
100%

Bekijk enkele

PROJECTEN

Prachtige geretoucheerde kunstfoto’s voor Colour & Books

Beeldbewerking
visualisatie afhaalrobot

Visualisaties van afhaalrobots voor medicijnen voor Pharmaservice24

Beeldbewerking