VRIJSTAAND MAKEN

Foto’s vrijstaand maken

Het vrijstaand maken van een foto houdt in dat je de persoon, het dier of het object losmaakt van de achtergrond. Hierdoor kan je de persoon, het dier of het object tegen elke gewenste achtergrond plakken. Door foto’s vrijstaand te maken ziet het beeld er professioneler en aantrekkelijker uit. GO! Grafi offshore biedt hoogwaardige diensten op het gebied van vrijstaand maken en beeldbewerking. In 2005 zijn wij begonnen met www.vrijstaandmaken.nl. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een succesvolle, internationale organisatie met een groot aantal terugkerende en tevreden klanten.

Goed en snel foto’s vrijstaand maken

Vrijstaand maken is niet heel ingewikkeld, maar het is wel een secuur en vaak ook tijdrovend karwei. Zeker als je een groot aantal beelden vrijstaand wilt hebben, of als de beelden veel detailniveau bevatten. De achtergrond verwijderen bij een dame met woest krullend haar, kost meer tijd dan de achtergrond verwijderen van een pak hagelslag. Onze Image Studio maakt dagelijks een grote hoeveelheid beelden op kwalitatief hoogwaardige wijze vrijstaand. Goed en snel!

Hoogwaardige kwaliteit

Stel je hoge eisen aan kwaliteit? Dan ben je bij GO Grafi Offshore aan het juiste adres. Wij zijn heel goed in het vrijstaand maken van beelden met veel detail, zoals fietsen, personen, behaarde dieren of planten. Ook als het gaat om hoge resolutie beelden voor (groot formaat) drukwerk zit je bij ons goed.

Grote studio. Snel, goed en betaalbaar

Heb je regelmatig vrijstaande afbeeldingen nodig? Wil je je foto’s op een professionele wijze laten bewerken? Maak dan gebruik van onze dienstverlening. Onze Image Studio maakt foto’s vrijstaand met handgemaakte paden (clipping paths) en/of maskers, conform de standaard in de grafische industrie. Razendsnel en pixelprecies. Onze medewerkers werken met moderne software en worden regelmatig bijgeschoold. Of het nu gaat om uitknippaden, maskeren, retoucheren of omkleuren; wij zijn bekend met elke vorm van beeldbewerking

Maak kennis met onze kwaliteit, vraag een testbewerking aan

Graag overtuigen wij je van de kwaliteit van onze Image Studio. Ter kennismaking kunnen bedrijven daarom onze diensten op het gebied van beeldbewerking vrijblijvend testen.

Aantrekkelijke tariefstelling

Voor vrijstaand maken en beeldbewerking hanteren we een uurtarief. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie.

Meer weten?

Bel met Annette of Frank via: +31 (0)168  476 144 of laat hier weten hoe wij je kunnen bereiken, dan nemen wij contact met je op.

Kennis maken met onze kwaliteit?

Vraag een vrijblijvende testbewerking aan

Voorbeelden

sitting image banksitting image bank
vrijstaand maken goalvrijstaand maken goal na
vrijstaand maken K3 voorvrijstaand maken K3
fiets vrijstaand maken voorfiets vrijstaand maken na
voorbeeld vrijstaand maken vrachtwagenvoorbeeld vrijstaand maken vrachtwagen1

Testbewerking aanvragen

Graag overtuigen we je van de kwaliteit van onze diensten. Daarom kunnen bedrijven onze diensten op het gebied van vrijstaand maken en beeldbewerking vrijblijvend testen.

Bekijk enkele

PROJECTEN

Menu