VRIJSTAAND MAKEN

Vrijstaand maken van foto’s

Het vrijstaand maken van een foto houdt in dat je de persoon, het dier of het object losmaakt van de achtergrond. Hierdoor kan je deze tegen elke gewenste achtergrond plakken. Door foto’s vrijstaand te maken ziet het beeld er professioneler en aantrekkelijker uit. GO! Grafi offshore biedt hoogwaardige diensten op het gebied van vrijstaand maken en beeldbewerking. In 2005 zijn wij begonnen met Vrijstaandmaken.nl. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een succesvolle, internationale organisatie met een groot aantal terugkerende en tevreden klanten.

Goed en snel foto’s vrijstaand maken

Vrijstaand maken is niet heel ingewikkeld, maar het is wel een secuur en vaak ook tijdrovend karwei. Zeker als je een groot aantal beelden vrijstaand wilt hebben of als de beelden veel detailniveau bevatten. De achtergrond verwijderen bij een dame met woest krullend haar, kost meer tijd dan de achtergrond verwijderen van een pak hagelslag. Onze Image Studio maakt dagelijks een grote hoeveelheid beelden op kwalitatief hoogwaardige wijze vrijstaand. Goed en snel!

Hoogwaardige kwaliteit

Wanneer je hoge eisen stelt aan kwaliteit ben je bij GO Grafi Offshore aan het juiste adres. Wij zijn namelijk heel goed in het vrijstaand maken van beelden met veel detail, zoals fietsen, personen, behaarde dieren of planten. Ook als het gaat om hoge resolutie beelden voor (groot formaat) drukwerk zit je bij ons goed. Niet alleen ontvang je het uitgeknipte / vrijstaand gemaakte beeld terug tegen een achtergrond naar wens. Ook kunnen wij een schaduw of reflectie / spiegeling toevoegen en foto’s croppen of schalen. Onze Photoshop experts leveren de bewerkte beelden terug als een gelaagd Photoshop bestand of elk ander bestand naar keuze. Terwijl de medewerkers van onze Image Studio op de pixel nauwkeurig werken zijn ze ook supersnel!

Grote studio vol Photoshop experts

Heb je regelmatig vrijstaande afbeeldingen nodig? Wil je je foto’s op een professionele wijze laten bewerken? Maak dan gebruik van onze dienstverlening. De medewerkers van onze Image Studio maken foto’s vrijstaand met handgemaakte paden (clipping paths) en/of maskers, conform de standaard in de grafische industrie. Razendsnel en op de pixel nauwkeurig. Zij hebben uitgebreide kennis van Photoshop en worden regelmatig bijgeschoold. Of het nu gaat om uitknippaden, maskeren, retoucheren of omkleuren; wij zijn bekend met elke vorm van beeldbewerking

Eenvoudige werkwijze

Je foto’s vrijstaand laten maken door onze Image Studio was nog nooit zo eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is ons het beeldmateriaal aan te leveren. Dit kan via ons ftp kanaal of via ons eigen WeTransfer kanaal. Daarnaast stuur je ons de instructie voor de bewerking. Eventueel met wat voorbeeldmateriaal. Onze Image Studio gaat dan voor je aan het werk. Zeker weten dat je alles aanlevert? Download hier ons briefingformulier.

Voor wie?

Onze diensten op het gebied van vrijstaand maken en beeldbewerking worden veel gebruikt door fotografen, reclamebureaus en webwinkels. Zij zetten ons in voor het professioneel vrijstaand maken van grote aantallen foto’s. Ook schakelen onze klanten onze deskundigheid in wanneer het gaat om ingewikkelde, complexe bewerkingen in Photoshop. In de praktijk zien we dat onze klanten vooral tevreden zijn over onze snelheid, de constante kwaliteit die wij leveren en de goede projectcommunicatie.

Maak kennis met onze kwaliteit, vraag een testbewerking aan

Graag overtuigen wij je van de kwaliteit van onze Image Studio. Ter kennismaking kunnen bedrijven daarom onze diensten op het gebied van vrijstaand maken en beeldbewerking vrijblijvend testen.

Aantrekkelijke tariefstelling

Voor vrijstaand maken en beeldbewerking hanteren we een uurtarief. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie.

Meer weten?

Bel met Annette of Frank via: +31 (0)168  476 144 of laat hier weten hoe wij je kunnen bereiken, dan nemen wij contact met je op.

Kennis maken met onze kwaliteit?

Vraag een vrijblijvende testbewerking aan

Voorbeelden

tuinmeubels onbewerkttuinmeubels bewerkt
goal onbewerktgoal bewerkt
K3 onbewerktK3 bewerkt
fiets onbewerktfiets bewerkt
vrachtwagen onbewerktvrachtwagen bewerkt

Testbewerking aanvragen

Graag overtuigen we je van de kwaliteit van onze diensten. Daarom kunnen bedrijven onze diensten op het gebied van vrijstaand maken en beeldbewerking vrijblijvend testen.

Bekijk enkele

PROJECTEN

Prachtige geretoucheerde kunstfoto’s voor Colour & Books

Beeldbewerking
visualisatie afhaalrobot

Visualisaties van afhaalrobots voor medicijnen voor Pharmaservice24

Beeldbewerking